„Flyers” iekļūst nākamajā kārtā, Bārtulis atkal nespēlē
Neskatoties uz sekmīgi aizvadītām pirmajām divām spēlēm, izslēgšanas mačos Oskars Bārtulis vairs nav spēlējis.
Hokejs

„Flyers” iekļūst nākamajā kārtā, Bārtulis atkal nespēlē

Jauns.lv

Vienpadsmit dienas pēc kvalificēšanās Stenlija kausa izcīņai ieņemot vienu no pēdējām divām brīvajām vietām, Filadelfijas ''Flyers'' pirmā pārvarēja NHL izslēgšanas turnīra pirmo kārtu, taču bez latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa palīdzības.

„Flyers” iekļūst nākamajā kārtā, Bārtulis atkal ne...

''Flyers'' ar 3:0 uzvarēja Ņūdžersijas ''Devils'' un bija pārāki sērijā ar 4:1. Divus vārtus guva Klods Žirū (viens no tiem vairākumā), kuram arī viena rezultatīva piespēle, bet viens precīzs raidījums vairākumā padevās Danijam Brijēram, kurš arī atdeva vienu rezultatīvu piespēli. „Flyers” vārtos lielisku spēli aizvadīja Braians Bušērs, kurš atvairīja 28 „Velnu” metienus.

Spēles interesantākie momenti – video:

Bārtulis piedalījās tikai divās pirmajās sērijas spēlēs pret ''Devils''. Filadelfijas komandas kvalificēšanās nozīmē, ka viņš nevar doties uz Latvijas izlasi, lai gatavotos pasaules čempionātam.

Citās spēlēs aizvadītās sezonas Stenlija kausa ieguvēji Pitsburgas „Penguins” savā laukumā tikai trešajā papildlaikā ar 3:4 atzina Otavas „Senators” pārākumu, ļaujot sāncenšiem sērijā pietuvoties līdz rezultātam 2:3. Pārliecinošu uzvaru savā laukumā ar 5:0 izcīnīja Sanhosē „Sharks” hokejisti, kuri pārspēja Kolorado „Avalanche”, izvirzoties vadībā visā sērijā ar 3:2. Visbeidzot Čikāgas „Blackhawks” viesos ar 3:0 pārspēja Nešvilas „Predators” panākot izlīdzinājumu visā sērijā – 2:2.

kasjauns.lv/Foto: AFP