Valdis Valters: Šobrīd prognozes par manu veselību nav iepriecinošas
Basketbols

Valdis Valters: Šobrīd prognozes par manu veselību nav iepriecinošas

Jauns.lv

Latvijas basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters veselības problēmu dēļ joprojām nevar trenēt vienību, pastāstīja pats basketbola speciālists.

Valdis Valters: Šobrīd prognozes par manu veselību...

Valdis Valters norūpējies par savu veselību.
Valdis Valters norūpējies par savu veselību.

Kā pastāstīja Valters, viņa turpmākās trenera karjeras liktenis izšķirsies pirmdien, kad viņam paredzēta vizīte pie ārstiem, kuri tad pateiks galīgo slēdzienu. "Šobrīd prognozes nav iepriecinošas. Mans veselības stāvoklis pasliktinājās stresa, kā arī dažādu citu notikumu dēļ," izteicās Valters. "Pirmdien būs skaidrs mans turpmākais liktenis. Skaidrs, ka komandu bez trenera nevar atstāt, turklāt trešdien jau ir nākamā spēle pret "Ventspili"."

Valters piebilda, ka "VEF Rīga" pirmdien varētu sasaukt arī speciālu preses konferenci, kurā pavēstītu visus jaunumus par iespējamām izmaiņām komandas treneru korpusā.

"VEF Rīga" un "Ventspils" komandu LBL pusfināla trešā spēle notiks 28.aprīlī Rīgā, bet ceturtais mačs notiks 1.maijā Ventspilī. Savukārt piektais mačs nepieciešamības gadījumā risināsies 4.maijā Rīgā.

LBL pirmās divīzijas regulārā čempionāta noslēguma kopvērtējumā "VEF Rīga" ieņēma otro vietu un automātiski iekļuva pusfinālā, bet "Ventspils" ierindojās trešajā vietā un cīnījās ceturtdaļfinālā, kur sērijā līdz divām uzvarām ar 2-0 pieveica Jelgavas "Zemgale" vienību.

LETA/Foto: LETA