Hokejs

Bārtuļa pārstāvētā "Flyers" uzvar no 0:3 gan spēlē, gan sērijā

Jauns.lv

Filadelfijas "Flyers" guva ceturto uzvaru pēc kārtas un cīņā ar Bostonas "Bruins" kļuva par Nacionālās hokeja līgas (NHL) vēsturē tikai trešo komandu, kas spējusi pēc sērijas startā piedzīvotiem trim zaudējumiem tomēr iekļūt izslēgšanas turnīra nākamajā kārtā.

Bārtuļa pārstāvētā "Flyers" uzvar no 0:3 gan spēlē...

Vietu Austrumu konferences finālā "Flyers" nodrošināja izbraukumā ar uzvaru 4:3 septītajā spēlē un tādu pat rezultātu visā sērijā, liecina rīkotāju informācija. Latvijas aizsargs Oskars Bārtulis uzvarētājiem joprojām nespēlēja.

Spēles 15. minūtē Filadelfijas klubs jau bija nonācis zaudētājos ar 0:3, taču līdz otrā perioda vidum panāca izlīdzinājumu, savukārt uzvaras vārtus "Flyers" septiņas minūtes pirms cīņas beigām guva Saimons Ganjē.

Līdz šim tikai divi NHL klubi no 0:3 bija spējuši sērijā uzvarēt - 1942. gadā to paveica Toronto "Maple Leafs", bet 1975. gadā - Ņujorkas "Islanders".

Austrumu konferences finālā Filadelfijas "Flyers" tiksies ar Monreālas "Canadiens", kas jau iepriekš pārspēja līdzšinējos Stenlija kausa īpašniekus Pitsburgas "Penguins".

BNS