Futbols
2010. gada 20. maijs, 08:25

Djego Maradona nosaucis Argentīnas izlases sastāvu pasaules kausam futbolā

Jauns.lv

Argentīnas futbola izlases galvenais treneris un kādreiz leģendārais spēlētājs Djego Maradona trešdien nosauca tos 23 spēlētājus, kas piedalīsies Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā DĀR.

Sastāvā ir iekļauts arī Milānas "Inter" uzbrucējs Djego Milito, līdz ar to Argentīna uz Pasaules kausa izcīņas finālturnīru dosies ar sešiem uzbrucējiem.

Līdz ar to Milito iekļaušanu sastāvā varētu arī nosaukt par vienīgo pārsteigumu, jo iepriekš Maradona vairākas reizes atzina, ka uz finālturnīru dosies pieci uzbrucēji, kuru vidū vietas nebūs Milito. Tomēr Maradona savas domas mainīja un iekļāva "Inter" spēlētāju valstsvienības sastāvā dalībai Pasaules kausa finālturnīrā.

Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kas notiks no 11.jūnija līdz 11.jūlijam, Argentīna spēlēs B apakšgrupā kopā ar Nigēriju, Dienvidkoreju un Grieķiju.

Argentīnas futbola izlases sastāvs Pasaules kausa finālturnīrā:

vārtsargi

- Serhio Romero (Alkmāras AZ, Nīderlande), Mariano Anduhars ("Catania", Itālija), Djego Poso ("Colon", Argentīna);

aizsargi

- Gabriels Haince (Marseļas "Olympique", Francija), Valters Samuels (Milānas "Inter", Itālija), Nikolass Burdiso ("AS Roma", Itālija), Martins Demišelis (Minhenes "Bayern", Vācija), Klemente Rodrigess ("Estudiantes", Argentīna), Nikolass Otamendi ("Velez Sarsfield", Argentīna);

pussargi

- Huans Se

b

astjans Verons ("Estudiantes"), Havjers Maskerano, Maksi Rodrigess (abi - "Liverpool", Anglija), Jonass Gutjeress (Ņūkāslas "United", Anglija), Anhels di Marija ("Benfica", Portugāle), Mario Bolati ("Fiorentina", Itālija), Havjers Pastore ("Palermo", Itālija);

uzbrucēji

- Lionels Mesi ("Barcelona", Spānija), Karloss Tevess (Mančestras "City", Anglija), Serhio Aguero (Madrides "Atletico", Spānija), Djego Milito ("Inter"), Martins Palermo ("Boca Juniors", Argentīna), Gonsalo Igvains (Madrides "Real", Spānija).

LETA