Maradona piedalās Argentīnas treniņā, pīpējot cigāru

Maradona piedalās Argentīnas treniņā, pīpējot cigāru

Jauns.lv

Argentīnas futbola izlases treneris leģendārais Djego Maradona, vienā no pēdējiem valstsvienības treniņiem pirms svarīgās ceturtdaļfināla spēles ar Vāciju ir piedalījies arī pats, turklāt visu laiku pīpējot cigāru.

Maradona piedalās Argentīnas treniņā, pīpējot cigā...

­­

Jācer, ka Djego Maradona samierināsies vien ar cigāriem nevis ķersies klāt savam lielākajam niķim – kokaīnam.
Jācer, ka Djego Maradona samierināsies vien ar cigāriem nevis ķersies klāt savam lielākajam niķim – kokaīnam.

Jādomā, ka neviens cits futbola treneris pasaulē ko tādu nespētu izdarīt šādā veidā: viņš ir pilnībā iejuties spēlē ar saviem padotajiem, visu laiku pīpējot kā skurstenis. Djego iespiež cigāru starp diviem pirkstiem un ar otru roku parāda, ka ir brīvs un gatavs saņemt bumbu, uztverot piespēli, viņš ievelk dūmu, viena māņkustība, otra, tiek atdota precīza piespēle un visbeidzot izpūsts dūms – neticami!

Laikam šāda nervozitāte futbola leģendai ir tāpēc, ka šajā treniņā nevarēja piedalīties aizvadītā gada planētas labākais futbolists un Argentīnas izlases līderis Lionels Messi, kurš ir nedaudz saaukstējies. Nekas nopietns, bet pilnīga garantija, ka sestdien pulksten 17:00 pēc Latvijas laika Keiptaunas stadionā viņš izies laukumā Pasaules kausa ceturtdaļfināla mačā pret Vāciju, Maradonam laikam tomēr nav.

Argentīnas izlase pagaidām šajā 2010. gada Pasaules kausā ir uzvarējusi visās četrās spēlēs, turklāt ar graujošu kopējo vārtu starpību – 10:2.

Interesants fakts, ka Djego Maradona cigārus, kurus viņš pīpē šajā video, ir saņēmis no neviena cita kā ilggadēja Kubas līdera Fidela Kastro, kurš ir tuvs draugs vienam no visu laiku labākajiem futbolistiem.

Maradona trenējas ar cigāru zobos – video:

kasjauns.lv/Foto: AFP

­­