"Atlant" izgāž dusmas pār Rīgas "Dinamo"

"Atlant" izgāž dusmas pār Rīgas "Dinamo"

Jauns.lv

Rīgas "Dinamo" hokejisti trešdien ar 3:5 ''Arēnā Rīga'' zaudēja Maskavas apgabala ''Atlant'' ''Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņas'' otrajā spēlē gatavojoties Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) jaunajai sezonai.

"Atlant" izgāž dusmas pār Rīgas "Dinamo"...
Mārtiņs Karsums zaudētās spēles izskaņā iepriecināja līdzjutējus.
Mārtiņs Karsums zaudētās spēles izskaņā iepriecināja līdzjutējus.

''Dinamo'' labā pirmos vārtus pirmajā periodā guva Marks Hartigans, kad pirmajā trešdaļā panāca izlīdzinājumu pēc Broka Trotera piespēles. Trešajā trešdaļā ''Dinamo'' samazināja rezultātu, kad Gints Meija lieliski nocīnījās aiz vārtiem un atdeva labu piespēli Robertam Bukartam, kurš nevilcinājās raidīt ripu vārtos. Pēdējo ripu ''Atlant''vārtos iemeta Mārtiņš Karsums, kad līdz spēles beigām bija palikušas četras sekundes.

Salīdzinājumā ar turnīra pirmo spēli.''Dinamo'' rindās nebija Sanda Ozoliņa, Aleksandra Ņiživija un Miķeļa Rēdliha. Turpretī spēlēja Kristaps Sotnieks, Juris Štāls un Ainārs Podziņš. Vārtus atkal sargāja zviedrs Mikaēls Telkvists.

Trīs pirmos vārtus ''Atlant'' labā guva Jans Bulis gan vienādos sastāvos, gan mazākumā, gan vairākumā.

Trešdienas pirmajā spēlē Jaroslavļas ''Lokomotiv'' guva savu otro uzvaru ar 4:2 pārspējot AHK ''Dinamo'' sagādājot maskaviešiem otro zaudējumu. Tas vai Rīgas ''Dinamo'' spēlēs turnīra finālā, kas paredzēts sestdien, kļūs zināms pēc rīdzinieku piektdienas spēles pret ''Lokomotiv''. Ceturtdien turnīrā ir brīvdiena.

Pirms trešajām spēlēm ''Lokomotiv'' ir 6 punkti, ''Atlant'' un Rīgas ''Dinamo'' pa 3 punktiem, bet AHK ''Dinamo'' punktu nav.

Pērn, kad pirmo reizi notika šāds turnīrs, Rīgas "Dinamo" kļuva par "Latvijas Dzelzceļa kausa" ieguvējiem, kad izšķirošajā spēlē ar 3:2 pagarinājumā uzvarēja tieši ''Lokomotiv''.