Šuplers: Pieļāvām par vienu kļūdu vairāk nekā pretinieks
Šoreiz
2010. gada 13. septembris, 21:18

Šuplers: Pieļāvām par vienu kļūdu vairāk nekā pretinieks

Jauns.lv

Sanāca tā, ka mēs pieļāvām par vienu kļūdu vairāk nekā pretinieks, tāpēc arī zaudējām, pēc trešās KHL sezonas trešās spēles izteicās Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Kā ziņots, aizvadītajā mačā Rīgas "Dinamo" izbraukumā 2:3 (0:0, 2:2, 0:1) piekāpās Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētajai Novosibirskas "Sibirj" komandai, kurā par galvenā trenera palīgu strādā bijušais Latvijas hokeja izlases spēlētājs Igors Pavlovs.

"Spēle bija ļoti interesanta, un abas komandas spēlēja ļoti aktīvi gan uzbrukumā, gan arī aizsardzībā," "Sibirj" komandas mājaslapā internetā citēts Šuplers. "Esmu apmierināts ar savu spēlētāju pašatdevi - viņi aizvadīja lielisku spēli."

"Protams, gribējām no šīs spēles paņemt kaut kādus punktus, bet diemžēl tas neizdevās. Nekas traks nav noticis. Jāskatās uz priekšu un jāgatavojas nākamajiem mačiem," piebilda Šuplers.

"Šī mums bija pirmā spēle savā laukumā, un daži spēlētāji nebija pieraduši pie tādas ažiotāžas tribīnēs, tāpēc spēles sākumā mazliet nervozējām," izteicās "Sibirj" galvenais treneris Andrejs Tarasenko. "Rīgas "Dinamo" spēlēja ļoti pašaizliedzīgi, bet mums pietrūka kādas viltības. Otrajā trešdaļā mazliet apturējām pretinieku ātrumu, tomēr spēles gaitu nelīdzsvarojām. Tas spēlētājus izsita no līdzsvara, tāpēc trešo trešdaļu sākam nepārliecinoši," atzina Tarasenko.

"Galvenais mača uzstādījums bija nesteigties, gaidīt un izpildīt spēles plānu, ko puiši arī paveica. Mača galotnē pārsvars bija "Dinamo", jo viņi centās atspēlēties, bet mēs vairākas reizes varējām zaudēt vārtus. Paldies Dievam, tas nenotika," piebilda Tarasenko.

"Rīgas "Dinamo" pazīstama ar savu nepiekāpību, raksturu un stingru spēka spēli, tāpēc uzvarēt tādu vienību vienmēr ir grūtāk," pastāstīja "Sibirj" galvenais treneris.

Nākamajā spēlē Rīgas "Dinamo" trešdien izbraukumā spēkosies ar Habarovskas "Amur", kurā spēlē Latvijas uzbrucēji Mārtiņš Cipulis un Aleksejs Širokovs. Kā ziņots, pirmo maču savu skatītāju priekšā Rīgas "Dinamo" aizvadīs 19. septembrī "Arēnā Rīga", sacenšoties ar pēdējo divu sezonu Gagarina kausa ieguvējiem Kazaņas "Ak Bars", kuru rindās spēlēs slovāku uzbrucējs Marsels Hosa, kurš iepriekšējās divas sezonas pavadīja tieši Rīgas "Dinamo". Savukārt 6. oktobrī "Dinamo" Rīgā spēkosies ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Fīniksas "Coyotes".

LETA/Foto: LETA