Futbols
2010. gada 15. septembris, 16:14

Argentīnas futbolists Buonanote apsūdzēts trīskāršā slepkavībā

Jauns.lv

Kādreiz talantīgais Argentīnas futbolists Djego Buonanote tiks apsūdzēts avārijas izraisīšanā, kurā pagājušā gada decembrī gāja bojā trīs viņa draugi.

Pēc automašīnas tehniskās analīzes izmeklētāji konstatēja, ka brīdī, kad Buonanote zaudēja kontroli pār automašīnas vadīšanu, viņš braucis pārmērīgi ātri. Viņa 21, 22 un 24 gadus vecie draugi bija no futbolista dzimtās pilsētas Teodelinas.

Pats 22 gadus vecais "River Plate" kluba futbolists pēc tam, kad automašīna iebrauca kokā, guva plaušu bojājumus, salauza rokas un labo plecu. Viņš vienīgais no automašīnā esošajiem bija piesprādzējies. Ja spēlētājs tiks atzīts par vainīgu trīskāršajā slepkavībā, viņam var tikt piespriests pat vairāk nekā piecus gadus ilgs cietumsods.

Buonanote tika uzskatīts par vienu no talantīgākajiem jaunajiem Argentīnas spēlētājiem, un interesi par viņu iepriekš izrādījuši vairāki vadošie Eiropas klubi, kā, piemēram, Turīnas "Juventus" no Itālijas un portugāļu Lisabonas "Benfica". Bunanote 2008.gadā piedalījās arī Pekinas olimpiskajās spēlēs, palīdzot Argentīnai izcīnīt zelta medaļu. Olimpiskajā turnīrā viņš izgāja laukumā vienā mačā pret Serbiju, izceldamies ar vārtu guvumu.

Šogad viņš laukumā atgriezās piecus mēnešus pēc avārijas.

LETA