Hokejs
2010. gada 29. septembris, 14:10

Latvijas hokeja izlase piedalīsies Eiropas Izaicinājuma posma turnīrā Norvēģijā

Jauns.lv

Latvijas hokeja izlase starptautiskajā pārtraukumā februārī piedalīsies Eiropas Izaicinājuma posma turnīrā Norvēģijā, trešdien vēsta laikraksts "Diena".

­ Kā "Dienu" informēja Latvijas izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks, Latvijas izlases pretinieces šajā turnīrā būs Itālijas, Ukrainas un Norvēģijas valstsvienības­.

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pārtraukums paredzēts no 4. līdz 13. februārim.

Kā ziņots, Latvijas hokeja izlase nākamā gada pasaules čempionātā, kas notiks Slovākijā, spēlēs vienā apakšgrupā ar pašreizējo pasaules čempionvienību Čehiju, Somiju un Dāniju, kas sagādāja vairākus pārsteigumus šī gada čempionātā Vācijā, tostarp iekļūstot ceturtdaļfinālā. Pirmajā mačā Latvijas izlase 30. aprīlī tiksies ar Čehiju, ar Somiju Latvijas izlase spēlēs 2. maijā, savukārt mačs ar Dāniju paredzēts 4. maijā.

Kā ziņots, Latvijas izlase savas apakšgrupu turnīra spēles aizvadīs Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā. Vēl Bratislavā notiks arī A apakšgrupas spēles ar Krievijas, Slovākijas, Vācijas un Slovēnijas piedalīšanos. Pārējo divu apakšgrupu spēles notiks Košicē - B grupā spēlēs Kanāda, Šveice, Baltkrievija un Francija, bet C grupā cīnīsies Zviedrija, ASV, Norvēģija un Austrija.

Pasaules hokeja čempionāts Slovākijā notiks pirmo reizi.

Kā ziņots, šī gada pasaules čempionātu Latvijas izlase noslēdza 11. vietā.

LETA