Futbols
2010. gada 11. oktobris, 18:19

Noslēdzies „SPORT 2000 Rudens futbola izaicinājuma bērniem” 6. posms

Jauns.lv

Sestdien, 9.oktobrī, Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra futbola laukumā norisinājās „SPORT2000 Rudens futbola izaicinājuma bērniem” 6. posms, kasjauns.lv informēja „Sport 2000” pārstāvji.

Par galvenajām balvām - iekļūšanu Sport 2000 „zvaigžņu komandā” un iespēju projekta noslēguma posmā iegūt sadarbības līgumu uz 1 gadu ar „adidas” un „SPORT2000”, sacentās turpat simts jaunie futbolisti no Jelgavas un Bauskas.

Veicot testa uzdevumus 3 vecumu grupu ietvaros, bērni individuāli sacentās vairākos futbola spēles elementos - bumbas vadīšanā, sitienos pa vārtiem, bumbas žonglēšanā, skriešanā ar bumbu, kā arī īpašajā futbola „kombinācijā”. Posma noslēgumā norisinājās arī futbola spēles katrā vecuma grupā, tomēr šoreiz uzsvars labāko noskaidrošanā tika likts uz individuālajām dalībnieku prasmēm un iemaņām. Jāatzīmē, ka uzdevumu vērtēšanā aktīvi iesaistījās arī FK „Valmiera” galvenais treneris Gatis Ērglis un FK „Valmiera” vārtsargs Ingus Ķirsis.

Visi 6. posma dalībnieki saņēma pārsteiguma balvas no „Sport2000” un „adidas”, taču spraigā un aizraujošā sacensībā kopvērtējumā par uzvarētājiem kļuva: A grupā Reinis Vāvuliņš. B grupā Helvijs Staļģis un Mareks Rudakovs. C grupā Valts Smilga, tādējādi iegūstot sertifikātu - ielūgumu dalībai projekta noslēguma posmam 17. oktobrī, Rīgā. Īpašo FK „Jelgava” vārtsarga Marka Bogdanova speciālbalvu saņēma Mārtiņš Kovaļovs. Savukārt līdzjutējiem domātajos uzdevumos aktīvi iesaistījās jauno futbolistu vecāki, kuri pasākuma norises laikā veicot dažādus uzdevumus ar bumbu tika pie veicināšanas balviņām. Jāatzīmē, ka organizatori jaunajiem futbolistiem sniedza arī lielisku iespēju iepazīties un izmēģināt jaunos „F50 adizero” futbola apavus, kuru ar lielu interesi arī dalībnieki izmantoja darbojoties  laukumā.

Pasākumu rīkoja Sia „L.A.Metro” veikali „Sport2000” sadarbībā ar Sia „adidas Baltics” , Latvijas Futbola federāciju un  FK ”Jelgava”

Šī gada projektā atlicis vairs tikai viens atlases posms, kurā, kā jau ierasts, tiek aicināti piedalīties bērni vecumā no 7-14 gadiem. Atgādinām, ka dalības maksas nav, taču katrs dalībnieks ir tiesīgs piedalīties tikai vienā atlases posmā. 7. posms (reģistrācija plkst. 9.00) un tam sekojošais „SPORT2000 Rudens futbola izaicinājuma bērniem” fināls ( sākums plkst 14.00) jau šo svētdien 17. oktobrī, sporta kompleksa „Arkādija” futbola laukumā Uzvaras bulvārī 10,Rīgā.

Jolanta Dukure