2010. gada 2. novembris, 17:03

Piedaloties "Aldara" dienās, iespēja satikt Rīgas "Dinamo" hokejistus

Jauns.lv

A/s „Aldaris” sadarbībā ar hokeja klubu Rīgas „Dinamo” un komandas fanu klubu novembrī organizē „Aldara” Dinamo produktu svētkus „Alfas” „Rimi” un „SKY&More” lielveikalos, kasjauns.lv informēja „Aldaris” komunikāciju direktore Laura Krastiņa.

5. novembrī lielveikalā „Rimi” „Alfas” tirdzniecības parkā no 17 līdz 18:30 un 12. novembrī tirdzniecības centrā „Sky&More” no 17 līdz 18:30 ikviens hokeja līdzjutējs varēs ne tikai piedalīties „Aldara” ražoto „Dinamo” produktu svētkos, bet arī tikties ar iemīļotajiem hokejistiem.

Svētku programmā paredzēta „Dinamo Rīga” hokejistu tikšanās ar lielveikala pircējiem un hokeja līdzjutējiem. Svētku laikā ikviens interesents varēs nofotografēties, saņemt autogrāfu vai vienkārši patērzēt ar „Dinamo” hokeja zvaigznēm.

5. novembrī Rimi lielveikala apmeklētājiem tirdzniecības parkā „Alfa” būs iespējams satikt Kristapu Sotnieku, Oskaru Cibuļski, Andri Džeriņu, Gintu Meiju, Edgaru Lūsiņu, Krišjāni Rēdlihu, Juri Štālu un Robertu Bukartu, bet 12.novembrī tirdzniecības centrā „Sky&More” sastapsiet Tomašu Suroviju, Broku Troteru, Marku Hartinganu, Vitāliju Karamnovu, Aleksandru Ņiživiju, Krisu Holtu, Mikaelu Telkvistu un Juraju Mikušu

Aktīvākie fani varēs izmēģināt veiksmi galda hokeja turnīrā, bet prasmīgākie un veiksmīgākie pat sacensties ar „Dinamo Rīga” spēlētājiem. Savukārt tirdzniecības vietās, iegādājoties „Dinamo” kvasu, visiem pircējiem tiks piedāvāta iespēja piedalīties momentloterijā un, griežot „Dinamo” produktu laimes ratu, laimēt dažādas balvas no „Dinamo” produktu klāsta – „Dinamo” kvasu, „Dinamo” maiznīcas „Floras” cepumus un „Dinamo” „Latfood” čipsus, kā arī citas dāvanas.

Par īpašu atmosfēru pasākuma laikā parūpēsies „Dinamo Rīga” fanu klubs. Pasākumu vadīs „Dinamo Rīga” runas vīrs Armands Simsons.

A/s „Aldaris” izpilddirektors Tomass Panteli: „Šobrīd „Aldaris” ir viens no lielākajiem Rīgas „Dinamo” atbalstītājiem. Esam gandarīti, ka šogad varējām mūsu sadarbību attīstīt arī produktu ražošanas līmenī. „Aldara” „Dinamo” produktu pārdošanas rezultāti liecina, ka hokeja līdzjutēji ir lojāli savai komandai ne tikai sporta arēnā, bet arī tirdzniecības vietās. Tādēļ kopīgi ar sadarbības partneriem nolēmām sarīkot svētkus mūsu atbalstītājiem.”

„Aldaris” šogad jūlijā uzsāka hokeja līdzjutējiem veltītā Uzvarētāju alus un „Dinamo” kvasa ražošanu. Viens santīms no katras pārdotās jauno dzērienu vienības nonāk hokeja komandas Rīgas „Dinamo” atbalstam.

„Aldaris” ir hokeja kluba „Dinamo Rīga” galvenais atbalstītājs kopš 2009. gada. Pašreizējā vienošanās paredz, ka „Aldaris” un „Dinamo Rīga” sadarbosies vēl vismaz trīs gadus.

kasjauns.lv