Raimonds Gabrāns karjeru turpinās BK „Valmiera”
Basketbols
2010. gada 25. novembrī, 13:24

Raimonds Gabrāns karjeru turpinās BK „Valmiera”

Jauns.lv

Latvijas basketbola klubs "Valmiera" sastāvu pastiprinājis ar 26 gadus veco aizsargu Raimondu Gabrānu, kurš šosezon jau spēlējis "Liepājas Lauvas" sastāvā, informēja klubs.

Raimonds Gabrāns karjeru turpinās BK „Valmiera”...
Ar Raimonda Gabrānu pievienošanos klubam BK „Vamiera” cer iegūt ievērojamu pastiprinājumu uzbrukumā.
Ar Raimonda Gabrānu pievienošanos klubam BK „Vamiera” cer iegūt ievērojamu pastiprinājumu uzbrukumā.

Vienošanās ar Gabrānu noslēgta līdz šīs sezonas beigām. Šajā sezonā Gabrāns Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas turnīra spēlēs "Liepājas Lauvas" sastāvā vidēji laukumā pavadīja nedaudz vairāk par 20 minūtēm, izceļoties ar sešiem gūtajiem punktiem. Savukārt "Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijā Gabrāns vidēji mačā guva 6,8 punktus un izpildīja trīs rezultatīvas piespēles.

Profesionālās basketbola gaitas Gabrāns sācis Gulbenes "Buki" komandā, kuras sastāvā 2002.gadā tika pie Latvijas čempionāta bronzas medaļas. No 2006. līdz 2008.gadam Gabrāns spēlēja "Ventspils" vienībā, izcīnot sudraba un bronzas medaļas Latvijas čempionātā. Savukārt 2008.gadā Gabrāns debitēja Grieķijas augstākajā līgā, pārstāvot Atēnu komandu "Egaleo". Tāpat Gabrāns ir spēlējis arī Latvijas valstsvienībā.

Tikmēr otrdien neveiksmīgas treniņa epizodes rezultātā Juris Andžejevskis lauza degunu, kā arī guva smadzeņu satricinājumu. Zīmīgi, ka šī gada sākumā Andžejevskis guva tieši tādu pašu savainojumu spēlē pret "Baronu", un toreiz bija nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās. Arī šoreiz būs nepieciešama atkārtota operācija, un tā tiks veikta piektdien Rīgā. Laukumā Andžejevskis varēs atgriezties decembra beigās.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā "Valmieras" vienība pārtrauca līgumsaistības ar centra spēlētāju Kasparu Ciprusu un uzbrucēju Sandi Amoliņu.

Kā ziņots, "Valmiera" līdzšinējās sešās LBL turnīra spēlēs izcīnījusi tikai divas uzvaras, bet BBL elites divīzijas turnīrā zaudējusi visos astoņos mačos.

LETA/Foto: LETA