Putina mūžīgās dzīvības eliksīrs - viņš nekautrējas arī no "tautas" metodēm
foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Krievijas vadonis Vladimirs Putins alkst dzīvot mūžīgi.
Pasaulē
2024. gada 8. septembrī, 05:02

Putina mūžīgās dzīvības eliksīrs - viņš nekautrējas arī no "tautas" metodēm

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam tuvu stāvošs ierēdnis uzdevis zinātniekiem izstrādāt līdzekļus pret novecošanu. Kā vēsta "The Times", Krievijas vadonis ir apsēsts ar domu par mūžīgu dzīvi.

Putina mūžīgās dzīvības eliksīrs - viņš nekautrēja...

2024. gada oktobrī Putinam apritēs 72 gadi, kamēr vidējais mūža ilgums vīriešiem Krievijā ir 67 gadi. Arī viņam apkārt esošie augstākie ierēdņi nav jauni. Jauns.lv jau rakstīja, okupantu Veselības ministrija pieprasa zinātniskās pētniecības institūtiem atskaites par izstrādēm maņu un kognitīvo traucējumu apkarošanas jomā.

Ar ideju par mūžīgo dzīvi, pēc britu laikraksta ziņām, Putinu "inficējis" viņa tuvs draugs, 77 gadus vecais Mihails Kovaļčuks, kurš ir vadošais Krievijas Zinātņu akadēmijas loceklis un vada Kurčatovas kodolpētniecības institūtu. "Lielais boss izvirzīja uzdevumu, un ierēdņi metās to pildīt visos iespējamos veidos," paziņoja kāds anonīms Krievijas pētnieks.

Pēc "The Times" rīcībā esošās informācijas, Kovaļčuks apgalvojis, ka Savienotās Valstis atrodas bioloģisko ieroču izstrādes procesā, lai iznīcinātu etniskos krievus. Viņš apsūdzēja ASV "kalpu cilvēku pasugas" veidošanā, kuru pašapziņa tika mākslīgi ierobežota.

Pēc laikraksta ziņām, šīs konspiroloģiskās teorijas nepaiet garām Putinam. Tāpat izskanējusi informācija, ka, neraugoties uz pieeju labākai veselības aprūpei, Putins nekautrējas arī no "tautas" metodēm. Pēc "The Times" datiem, viņš regulāri mazgājas vannā ar Sibīrijas briežu ragu ekstraktu, kam esot atjaunojošas īpašības.

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas