Bārtulis un Ivanāns joprojām nespēlē, komandām smagi zaudējumi
Varbūt zaudējums liks Filadelfijas "Flyers" treneriem veikt izmaiņas aizsargu sastāvā, dodot iespēju Latvijas hokeja izlases aizsargam Oskaram Bārtulim.
Hokejs

Bārtulis un Ivanāns joprojām nespēlē, komandām smagi zaudējumi

Jauns.lv

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien piedzīvoja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers", kas savā laukumā ar 0:3 (0:2, 0:0, 0:1) piekāpās Bostonas "Bruins".

Bārtulis un Ivanāns joprojām nespēlē, komandām sma...

Tomēr Bārtulis jau 14. mačā pēc kārtas neiekļuva starp sešiem "Flyers" vienības aizsargiem un laukumā nedevās. Uzvarētājiem šajā mačā pa vieniem vārtiem guva Patrīss Beržerons, Tailers Segvins un Milans Lučičs, bet "Bruins" vārtsargs Tims Tomass atvairīja 41 pretinieku metienu.

Mača interesantākie momenti – video:

Zaudējumu piedzīvoja arī latviešu uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Kalgari "Flames" vienība, kas 2:7 (1:2, 1:1 0:4) savā laukumā kapitulēja Vankūveras "Canucks" hokejistiem.

Kā ziņots, Ivanāns pēc sezonas pirmajā spēlē aizvadītā kautiņa, kurā guva traumu, joprojām laukumā nav atgriezies un atrodas traumēto spēlētāju sarakstā. Kā vēsta ASV mediji, Ivanāns iepriekš šomēnes bija devies līdzi komandas izbraukumā, tomēr, slidojot pirms 21.novembrī paredzētās spēles Detroitā, atkal sajutis traumas sekas un steidzīgi atgriezies Kalgari.

Šajā cīņā uzvarētājiem lielisku spēli aizvadīja Meisons Reimonds, kurš guva trīs vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, bet pa vieniem vārtiem guva DžefsTambelini, Daniels Sedins, Aleksandrs Barovs un Dans Hamhuī, savukārt mājiniekiem precīzi metieni Timam Džekmenam un Aleksam Tangejam.

Mača interesantākie momenti – video:

Tikmēr pie ceturtās uzvaras pēc kārtas tika līgas līdervienība Vašingtonas "Capitals", kuras vārtsargu treneris ir latviešu speciālists Artūrs Irbe. Viņa pārstāvētā komanda ar 4:1 (1:0, 1:1, 2:0) viesos pieveica Sentluisas "Blues".

Uzvarētājiem Niklass Bekstrēms guva divus vārtus un izpildīja vienu piespēli, bet pa reizei precīzi bija Brūks Leičs un Boids Grīns, savukārt mājiniekiem vienīgo vārtus guva Aleksanders Stīns.

Mača interesantākie momenti – video:

Kopvērtējumā "Capitals" komanda ar 38 punktiem 26 spēlēs saglabāja pirmo vietu ne tikai Austrumu konferencē, bet arī visā līgā. Tikmēr "Flyers" ar 34 punktiem 26 spēlēs ieņem otro vietu Austrumu konferencē. Savukārt "Flames" ar 22 punktiem 25 cīņās patlaban ieņem pirmspēdējo, 14. vietu Rietumu konferencē.

LETA/ kasjauns.lv/ Foto: AFP