Bārtulis un Ivanāns joprojām netiek sastāvā
Hokejs

Bārtulis un Ivanāns joprojām netiek sastāvā

Jauns.lv

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs svētdien joprojām laukumā nedevās latvieši Oskars Bārtulis un Raitis Ivanāns, tomēr uzvaru izcīnīja vienīgi Bārtuļa "Flyers" komanda.

Bārtulis un Ivanāns joprojām netiek sastāvā...
Latvijas hokeja izlases aizsargam Oskaram Bārtulim nekas cits neatliek kā gaidīt savu iespēju tikt laukumā.
Latvijas hokeja izlases aizsargam Oskaram Bārtulim nekas cits neatliek kā gaidīt savu iespēju tikt laukumā.

Aizvadītajā mačā pagājušās sezonas Stenlija kausa finālisti "Flyers" izbraukumā spēkojās ar Ņujorkas "Rangers" vienību, izcīnot panākumu ar 3:2 (1:0, 0:0, 2:2). Tomēr Bārtulis jau 16. mačā pēc kārtas neiekļuva starp sešiem "Flyers" vienības aizsargiem un laukumā nedevās.

Šajā cīņā uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Mets Karls, Andreass Nodls un Denijs Brīrs. Savukārt "Islanders" rindās precīzi bija Džons Sims un Franss Nilsens.

Mača interesantākie momenti – video:

Šis "Flyers" komandai bija 21. panākums pēdējās 23 spēlēs ar "Islanders" komandu.

Tāpat laukumā nedevās arī Ivanāns, kurš sezonas pirmajā mačā pēc neveiksmīga kautiņa guva smadzeņu satricinājumu, bet viņa pārstāvētā Kalgari "Flames" vienība ar 2:4 (2:3, 0:0, 0:1) izbraukumā piekāpās pagājušās sezonas Stenlija kausa ieguvējai Čikāgas "Blackhawks".

Uzvarētājiem divus vārtus guva Deivs Bolands, bet pa reizei precīzi bija Braiens Bikels un Džonatans Tēvzs. Tikmēr "Flames" vienībā pa reizei precīzi bija Džeroms Iginla un Antons Babčuks.

Mača interesantākie momenti – video:

Līgas kopvērtējumā "Flyers" ar 38 punktiem 28 spēlēs pakāpās uz otro vietu Austrumu konferencē, atpaliekot vienīgi no Vašingtonas "Capitals" vienības, kuras vārtsargu treneris ir latvietis Artūrs Irbe. Tomēr arī "Capitals" kontā ir 38 punkti 28 spēlēs. Savukārt "Flames" komanda ar 24 punktiem 27 spēlēs atkrita uz pēdējo, 15. vietu Rietumu konferencē, tomēr no astotās vietas tā atpaliek tikai par pieciem punktiem.

LETA/Foto: AFP