Gudļevskis "sausā", "Rīgai" sestā uzvara pēc kārtas

Gudļevskis "sausā", "Rīgai" sestā uzvara pēc kārtas

Jauns.lv

Sesto uzvaru pēc kārtas Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) turnīra regulārā čempionāta spēlē ceturtdien izcīnīja Rīgas "Dinamo" jauniešu komanda "Rīga", kas ar 2:0 (2:0, 0:0, 0:0) izbraukumā pieveica Mitišču "Mitiščinskije atlanti".

Gudļevskis "sausā", "Rīgai" sestā uzvara pēc kārta...

Pie sava 20. precīzā raidījuma tika HK "Rīga" labākais vārtu guvējs Raimonds Vilkoits.
Pie sava 20. precīzā raidījuma tika HK "Rīga" labākais vārtu guvējs Raimonds Vilkoits.

Abus vārtus "Rīgas" hokejisti guva, spēlējot vairākumā. Savukārt mājinieki nespēja izmantot nevienu no piecām vairākuma iespējām.

Šī abām komandām bija otrā savstarpējā tikšanās reize šosezon. Pirmajā cīņā septembra nogalē Rīgā laukuma saimnieki piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 4:5.

Šis mačs "Rīgas" hokejistiem bija pirmais trīs izbraukuma spēļu sērijā. Nākamajā mačā Latvijas klubs piektdien tiksies ar Čehovas "Ruskije vitjazi" komandu, bet tad dosies uz tālo Habarovsku, kur pirmdienas rītā pēc Latvijas laika spēlēs ar vietējo "Amurskije tigri" vienību.

Tā kā KHL čempionātā sācies divas nedēļas ilgs pārtraukums, šajā izbraukumā ar "Rīga" komandu devušies arī Roberts Bukarts, Vitālijs Karamnovs un Ainārs Podziņš, kuri spēlē pret "Mitiščinskije atlanti" vienību ar rezultativitāti neizcēlās.

Zīmīgi, ka Bukarts izsaukts arī uz Latvijas izlasi, kura jau nākamajā trešdienā dosies uz Eiropas Izaicinājuma turnīru Norvēģijas galvaspilsētā Oslo.

MHL Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā pēc šī mača "Rīga" ar 78 punktiem 43 spēlēs atguva pirmo vietu. Tikpat punktu ir arī otrajā vietā esošajai Jaroslavļas "Loko" komandai, kas aizvadījusi par divām spēlēm vairāk. Savukārt 75 punkti ir trešajā vietā esošajai Voskresenskas "Himik" komandai, tomēr tā aizvadījusi tikai 41 maču. Savukārt "Mitiščinskije atlanti" ar 78 punktiem 43 spēlēs saglabāja otro vietu Rietumu konferences Centra divīzijā.

Pēc šī izbraukuma nākamās septiņas MHL regulārā čempionāta spēles "Rīga" komanda aizvadīs savā laukumā, bet tad pēdējās četras regulārā čempionāta cīņas aizvadīs izbraukumā ar abiem Sanktpēterburgas klubiem. Pēc 56 regulārā čempionāta spēlēm izslēgšanas cīņām kvalificēsies četras spēcīgākās divīzijas komandas.

LETA/Foto: LETA