Hokejs

Skrastiņam un Dalasas "Stars" zaudējums pagarinājumā

Jauns.lv

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien piedzīvoja latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" komanda, kas izbraukumā ar 3:4 (0:1, 3:0, 0:2, 0:1) pagarinājumā piekāpās Anaheimas "Ducks" hokejistiem.

Skrastiņam un Dalasas "Stars" zaudējums pagarināju...

Skrastiņš šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā bloķēja vienu pretinieku metienu, bet spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Vēl pirms trešās trešdaļas "Stars" bija vadībā ar 3:1, bet "Ducks" hokejisti prata izlīdzināt rezultātu un pagarinājumā izcīnīt uzvaru.

"Stars" komandas labā vārtus guva Džeimijs Bens, Luī Ēriksons un Adams Burišs, savukārt "Ducks" komandā ar "hat-trick" izcēlās Ļubomirs Višņovskis, bet reizi precīzi meta Tēmu Selenne.

Citā mačā piektdien uzvaru izcīnīja latviešu uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Kalgari "Flames" komanda, kas savā laukumā ar 4:3 (2:1, 2:1, 0:1) pieveica Kolumbusas "Blue Jackets" vienību.

Ivanāns joprojām turpina atlabt pēc sezonas pirmajā mačā kautiņā gūtā smadzeņu satricinājuma.

Uzvarētājiem vārtus guva Džeroms Iginla, Olli Jokinens, Renē Burks un Kērtiss Glenkross. Savukārt "Blue Jackets" labā precīzi meta Kreigs Rivets, Jans Hejda un Entonijs Vermete.