Dārziņš pasaules čempionātā spēlēs jau no pirmā mača
Hokejs
2011. gada 25. aprīlis, 20:42

Dārziņš pasaules čempionātā spēlēs jau no pirmā mača

Jauns.lv

Viens no Latvijas hokeja izlases un Rīgas „Dinamo” līderiem Lauris Dārziņš pēc uzvaras ar 4:1 pār Norvēģijas izlasi Latvijas televīzijas (LTV) 7. kanālam pastāstīja, ka pasaules čempionātā spēlēs jau no pirmā mača.

Latvijas hokeja izlases viens no līderiem Lauris Dārziņš pasaules čempionātā spēlēs jau no pirmā mača.Kasjauns.lv jau ziņoja, ka Lauris Dārziņš juridisku problēmu dēļ (hokejists vēlējās apdrošināt savu jauno līgumu, kuru maija pirmajās viņš parakstīs, pēc neoficiālas informācijas ar KHL klubu Kazaņas „Ak Bars”) varētu pasaules čempionātā izlaist pirmās kārtas spēles. Acīmredzot, šīs neskaidrības ir atrisināts un Latvijas hokeja federācijas un hokejista starpā ir panākts kopsaucējs.

Uz jautājumu, vai hokejists pasaules čempionātā spēlēs jau no pirmā mača Dārziņš atbildēja ļoti konkrēti: „Jā, spēlēšu. Nevaru vien sagaidīt, kad sāksies čempionāts.”

Tāpat Lauris pastāstīja, ka pagaidām vēl nav parakstījis jaunu līgumu uz nākamo sezonu.

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātā savu pirmo spēli aizvadīs 30. aprīlī, kad spēkosies ar pagājušā gada pasaules čempioniem Čehijas valstsvienību, otrajā mačā, kas notiks 2. maijā spēkosies ar Somiju, bet pēdējā un, visticamāk, izšķirošajā grupu turnīra mačā 4. maijā

kasjauns.lv/Foto: AFP/LETA