Deivids Bekhems iekļuvis autoavārijā
Futbols
2011. gada 8. maijs, 18:00

Deivids Bekhems iekļuvis autoavārijā

Jauns.lv

Anglijas valstsvienības bijušais kapteinis un pasaules futbola ikona Deivids Bekhems piektdien iekļuvis autoavārija, taču traumas viņš nav guvis, sestdien ziņoja policija.

­

Avārija notikusi uz kādas maģistrāles netālu no Losandželosas, kad Bekhema vadītais kadiljaks sadūries ar "Mitsubishi" automašīnu.

Pēc avārijas uz slimnīcu tika nogādāts 40 gadus vecais "Mitsubishi" vadītājs, jo viņam sāpējis kakls. 35 gadus vecajam Bekheman netika izrakstīts protokols par avāriju.

Pēc piedzīvotās sadursmes Anglijas futbola zvaigzne varēja piedalīties viņa pārstāvētās Amerikas Futbola līgas (MLS) komandas Losandželosas "Galaxy" mačā ar Ņujorkas "Red Bull" komandu, kurā spēlē Francijas uzbrucējs Tjerī Anrī. Spēle noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1.

Bekhems martā kļuva par "Galaxy" komandas kapteini.

Bekhems "Galaxy" komandai pievienojās 2007. gadā. Līdz šim slavenais pussargs "Galaxy" rindās aizvadījis 50 spēles, kurās guvis deviņus vārtus.

Jau tika vēstīts, ka Bekhems savas karjeras laikā visilgāk spēlēja Mančestras "United" rindās, kuru pārstāvēja no 1993. gada līdz 2003. gadam. Pēc tam viņš pievienojās slavenajam Madrides "Real", kuru pārstāvēja līdz 2007. gadam.

Bekhems Anglijas izlases sastāvā piedalījies 115 mačos un ir tās rindās visvairāk spēles aizvadījušais futbolists.

Bekhems 1998., 2002. un 2006. gadā spēlēja Pasaules kausa izcīņas finālturnīros, bet nevienā no šiem turnīriem, kuros Bekhems bija izlases kapteinis, Anglijai neizdevās pārvarēt sacensību ceturtdaļfināla barjeru.

LETA/Foto: AFP/LETA

­