Citi sporta veidi
2011. gada 7. jūnijs, 03:36

Jūnijā Burtnieku novadā notiks Pasaules latviešu Trīszvaigžņu spēles "Līgo - 2011"

Jauns.lv

No 18. jūnija līdz 19. jūnijam Burtnieku novadā norisināsies tradicionālais pasaules latviešu Trīszvaigžņu spēļu sarīkojums "Līgo - 2011", informēja vietējā pašvaldībā.

Sarīkojuma mērķis, kā katru gadu, ir turpināt stiprināt draudzīgas saites starp Amerikas latviešu apvienības sporta organizācijām, Sēlijas un Burtnieku novada jauniešiem sporta un kultūras jomā, popularizēt sporta spēles kā aktīvās atpūtas veidu, kā arī iesaistīt Burtnieku novada skolu audzēkņus un viņu vecākus, kā arī noskaidrot labākos šo sacensību dalībniekus.

Plānots, ka divu dienu garumā sporta bāzēs Ēvelē, Matīšos un Rencēnos norisināsies vairākas volejbola un basketbola sacensības gan starp pieaugušo, gan novada skolēnu komandām.

18.jūnijā Burtnieku novadā norisināsies volejbola sacensības - vīriešiem Matīšu pamatskolā, sievietēm Rencēnu pamatskolā, kur sacentīsies Amerikas latviešu apvienības, Sēlijas un Burtnieku novada vīriešu un sieviešu komandas.

Tāpat notiks novada pamatskolu sacensības volejbolā Ēveles pamatskolā, basketbola sacensības vīriešiem Matīšu pamatskolā, kur sacentīsies Amerikas latviešu apvienības, Sēlijas un Burtnieku novada komandas, savukārt tai pat laikā Rencēnu pamatskolā norisināsies volejbola sacensības, kurās spēkiem mērosies Saeimas deputātu, Burtnieku novada un senioru komandas.

18.jūnija vakarā plkst.20 notiks pasākuma "Līgo - 2011" atklāšanas svinīga ceremonija Rencēnu pamatskolā.

19.jūnijā plkst.9 Rencēnu pamatskolā turpināsies basketbola sacensības vīriešiem Amerikas latviešu apvienības, Sēlijas un Burtnieku novada komandām. Plkst.10 notiks novada skolu sacensības volejbolā Matīšu pamatskolā.

Dienas gaitā Matīšu pamatskolā turpināsies volejbola sacensības sievietēm, kurās piedalīsies Amerikas latviešu apvienības, Sēlijas un Burtnieku novada komandas. Plkst.14 turpināsies volejbola sacensības volejbolā vīriešiem starp Amerikas latviešu apvienības, Sēlijas un Burtnieku novada komandām Rencēnu pamatskolā.

Vakara noslēgumā notiks Burtnieku novada Dziesmu un deju svētki un sacensību uzvarētāju apbalvošana Burtnieku pagasta estrādē.

 LETA