Biedriņš joprojām nespēlē; "Warriors" piekāpjas "Lakers"
Basketbols
2012. gada 28. marts, 08:38

Biedriņš joprojām nespēlē; "Warriors" piekāpjas "Lakers"

Jauns.lv

Cirkšņa traumas dēļ Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē atkal laukumā nedevās latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš, bet Goldensteitas "Warriors" ar 101:104 (16:25, 32:30, 24:24, 29:25) savā laukumā zaudēja spēcīgajai Losandželosas "Lakers".

Biedriņš "Warriors" pagājušās nedēļas pirmdienas spēlē ar Minesotas "Timberwolves" sastiepa kreisās kājas cirksni, kā rezultātā laukumā nav devies jau piecos mačos pēc kārtas.

Visās šajās spēlēs Biedriņa vietu komandas sākumsastāvā ieņēmis Džeremijs Tailers, kurš svētdien desmit nospēlētajās minūtēs pie punktiem netika un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas.

"Warriors" rindās pa 23 punktiem guva Brendons Rašs un Deivids Lī, kura kontā bija arī deviņas atlēkušās bumbas, bet ar 20 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Klejs Tomsons.

Tikmēr "Lakers" labā 30 punktus guva Kobe Braients, bet spānis Po Gasols izcēlās ar 19 punktiem un 17 atlēkušajām bumbām.

Iepriekšējā spēlē Braients negaidīti tika noturēts uz rezervistu soliņa izšķirošajos spēles momentos, tomēr šoreiz viņš palika laukumā līdz beigām, pēdējā minūtē arī realizējot vairākus svarīgus metienus.

Pēdējās deviņās spēlēs "Warriors" basketbolisti piedzīvojuši jau septiņus zaudējumus.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 20 uzvarām 47 spēlēs saglabāja 13.vietu, bet "Trail Blazers" komanda ar 23 panākumiem 49 mačos atrodas par pozīciju augstāk.

LETA/Foto: AFP/LETA