23 gadu vecumā miris spāņu futbolists Migels Rokē
Migels Rokē, paziņojot par aiziešanu no profesionālā futbola, pagājušā gada martā.
Futbols
2012. gada 25. jūnijs, 10:39

23 gadu vecumā miris spāņu futbolists Migels Rokē

Jauns.lv

Pēc cīņas ar vēzi svētdien tikai 23 gadu vecumā miris bijušais Anglijas futbola kluba "Liverpool" spāņu futbolists Migels Rokē.

Centra aizsargs, kurš varēja spēlēt arī centra pussarga pozīcijā, "Liverpool" klubu pārstāvēja no 2005. līdz 2009.gadam, bet 2006.gadā ar klubu uzvarēja Anglijas Futbola asociācijas (FA) izcīņā jauniešu komandām.

Pirmās komandas rindās Rokē gan gan laukumā devās tikai vienā spēlē, 2006.gada decembrī nākot uz maiņu UEFA Čempionu līgas spēlē pret Turcijas klubu Stambulas "Galatasaray".

2009.gadā Rokē tika atbrīvots no "Liverpool" komandas, pēc kā aizsargs izlēma karjeru turpināt dzimtenes klubā Seviljas "Real Betis".

Šajā laikā viņš pirmās komandas rindās aizvadījis 12 spēles un guvis divus vārtus, tomēr pagājušā gada martā futbolistam tika diagnosticēts iegurņa vēzis.

Karjeras laikā Rokē aizvadīja trīs spēles Spānijas U-19 izlasē.

Līdzjūtību Rokē tuviniekiem izteikuši daudzi pašlaik Eiropas čempionāta finālturnīrā spēlējošie izlašu spēlētāji, ka arī Spānijas valstsvienības galvenais treneris Visente del Boske un bijušais "Liverpool" vadītājs Rafaels Benitess.

LETA/Foto: EPA/LETA