Bruklinas "Nets" sastāvu papildinās Džo Džonsons
Džo Džonsons tiek uzskatīt par vienu no labākajiem NBA uzbrūkošajiem aizsargiem.
Basketbols
2012. gada 3. jūlijs, 18:30

Bruklinas "Nets" sastāvu papildinās Džo Džonsons

Jauns.lv

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bruklinas "Nets" vienojies ar Atlantas "Hawks" par aizsarga Džo Džonsona pāreju, vēsta ESPN.

Tiek ziņots, ka šis darījums ir viens no nosacījumiem, lai viens no "Nets" līderiem Derons Viljamss izlemtu palikt komandā.

Viljamss, kurš pēc aizvadītās sezonas kļuvis par brīvo aģentu, savu izvēli izdarīs starp "Nets" un Dalasas "Mavericks" komandām.

Apmaiņā pret Džonsonu "Hawks" komanda iegūs tiesības uz Entoniju Morovu, Johanu Petro, Džordanu Viljamsu, Džordanu Farmaru un Dešonu Stīvensonu. Tāpat Atlantas klubs tiks pie pirmās kārtas izvēles tiesībām 2013.gada jauno spēlētāju draftā.

Ja līgums ar Džonsonu tiks parakstīts un arī Viljamss paliks "Nets" komandā, tad tā, visticamāk, izstāsies no cīņas par vienu no līgas zvaigznēm Dvaitu Hovardu, jo algu izmaksa trim pazīstamiem spēlētājiem klubam sagādātu problēmas.

Aizvadītajā sezonā Džonsons "Hawks" komandas sastāvā piedalījās 60 regulārā čempionāta spēlēs, kurās vidēji guva 18,8 punktus, izpildīja 3,9 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,7 atlēkušās bumbas. Savukārt sešās izslēgšanas turnīra spēlēs Džonsons vidēji guva 17,2 punktus.

Kā ziņots, nākamajā sezonā uz Bruklinu pārcelsies Ņūdžersijas "Nets" komanda un turpmāk startēs ar nosaukumu Bruklinas "Nets".

Nupat aizvadītajā sezonā "Nets" basketbolisti ar 22 uzvarām 66 spēlēs ieņēma 12.vietu Austrumu konferencē un neiekļuva izslēgšanas cīņās.

LETA/Foto: AFP/LETA