Pļaviņš/Šmēdiņš pieveic Samoilovu un Sorokinu "Grand Slam" turnīra pirmajā cīņā
Ar 12. numuru izliktie Pļaviņš/Šmēdiņš pārspēja citu Latvijas duetu Samoilovu/Sorokinu, kuri turnīrā izlikti ar 5. numuru.
Citi sporta veidi

Pļaviņš/Šmēdiņš pieveic Samoilovu un Sorokinu "Grand Slam" turnīra pirmajā cīņā

Jauns.lv

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš ceturtdien Polijas pilsētā Stare Jablonki notiekošā "Grand Slam" posma apakšgrupu turnīra pirmajā cīņā pieveica citu Latvijas duetu Aleksandru Samoilovu/Ruslanu Sorokinu.

Pļaviņš/Šmēdiņš pieveic Samoilovu un Sorokinu "Gra...

Aizvadītajā N apakšgrupas mačā ar 12.numuru izliktie Pļaviņš/Šmēdiņš bija pārāki ar rezultātu 2-0 (21:18, 21:15).

Savukārt Samoilovs/Sorokins šajā turnīrā izlikti ar piekto numuru.

Nākamajās apakšgrupas cīņās Pļaviņš/Šmēdiņš ceturtdien tiksies ar austriešiem Danielu Millneru un Jērgu Vuclu, kuri izlikti ar 28.numuru, bet piektdien spēkosies ar Polijas sportistiem Bartošu Losjaku/Pjotru Kantoru, kuriem turnīrā ticis 21.numurs.

Tikmēr Samoilovs/Sorokins N grupas otrajā mačā ceturtdien tiksies ar poļiem, bet piektdien samēros spēkus ar Austrijas duetu.

Grupu uzvarētāji automātiski garantēs sev vietu labāko 16 dalībnieku skaitā, bet katras apakšgrupas otrās un trešās vietas ieguvēji aizvadīs cīņas ar citu grupu šo pašu vietu ieguvējiem. Tam volejbolistu duetam, kas apakšgrupā paliks ceturtajā vietā, turnīrs beigsies ar dalītu 25.-32.vietu.

Kā ziņots, šī posma kvalifikācijā startēja divi Latvijas dueti Haralds Regža/Armands Āboliņš un Toms Šmēdiņš/Aleksandrs Solovejs, tomēr tie abi zaudēja jau pirmajā cīņā.