Bukartu Daugaviņa dēļ nosūta uz "Liepājas metalurgu"
Līdz ar Kaspara Daugaviņa pievinošanos Rīgas "Dinamo" Robertam Bukartam vieta komandas pamatsastāvā vairs neatrodas.
2012. gada 18. septembris, 13:32

Bukartu Daugaviņa dēļ nosūta uz "Liepājas metalurgu"

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Roberts Bukarts nosūtīts uz vienības fārmklubu "Liepājas metalurgs", vēsta komanda.

22 gadus vecais Bukarts uz Liepāju nosūtīts, lai iegūtu spēļu praksi un palīdzētu "Liepājas metalurga" komandai Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) mačos.

Šosezon Bukarts "Dinamo" sastāvā aizvadījis divas spēles, kurās vidēji laukumā pavadījis astoņas minūtes un 15 sekundes, veicot trīs metienus pa pretinieku vārtiem. Citos statistikas rādītājos uzbrucējs nav atzīmējies.

Pēc latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pievienošanās Rīgas "Dinamo" Bukartam ir problēmas iekļūt pamatsastāvā, tāpēc, lai hokejistam būtu pastāvīga spēļu prakse, treneri nolēmuši viņu nosūtīt uz "Liepājas metalurgu".

Kā ziņots, "Liepājas metalurgam" no Rīgas "Dinamo" pievienojušies arī pieredzējušie spēlētāji Rodrigo Laviņš un Ģirts Ankipāns, kuri komandā iegūst nepieciešamo spēļu praksi.

Savukārt Daugaviņš Rīgas "Dinamo" komandā spēlēs Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta laikā.

Ar sešiem punktiem piecās spēlēs "Liepājas metalurgs" BAČ kopvērtējumā pašlaik atrodas astotajā vietā.

Savukārt Rīgas "Dinamo" sešos mačos ticis pie astoņiem punktiem un šobrīd ieņem desmito vietu KHL Rietumu konferences kopvērtējumā.

"Liepājas metalurgs" nākamo BAČ spēli aizvadīs šovakar, kad savā laukumā tiksies ar Grodņas "Ņeman" vienību, kas ir pagājušās sezonas līgas vicečempione. Tikmēr Rīgas "Dinamo" piektdien uzsāks sezonas otro izbraukuma sēriju, pirmajā mačā sacenšoties ar Mitišču "Atlant".

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA