Ankipāns un Laviņš atgriežas "Dinamo" sastāvā
Pieredzējušajam uzbrucējam Ģirtam Ankipānam ir radusies iespēja šosezon debitēt Rīgas "Dinamo" rindās.
2012. gada 2. oktobris, 12:43

Ankipāns un Laviņš atgriežas "Dinamo" sastāvā

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" no sava fārmkluba izsaukusi pieredzējušos Ģirtu Ankipānu un Rodrigo Laviņu.

Savukārt pretējā virzienā uz vēju pilsētas klubu, kas spēlē Baltkrievijas atklātajā hokeja čempionātā (BAČ), nosūtīti uzbrucēji Gunārs Skvorcovs un Ainārs Podziņš.

Abi pieredzējušie hokejisti uz "Liepājas metalurgs" komandu tika nosūtīti septembra sākumā un šajā laikā viņi piedalījušies deviņās BAČ spēlēs, kurās Ankipāns atdeva piecas rezultatīvas piespēles, nopelnot lietderības koeficientu +3, bet Laviņš guva divus vārtus un izpildīja vienu rezultatīvu piespēli, arī tiekot pie lietderības koeficienta +3.

Pagaidām neviens no šiem hokejistiem Rīgas "Dinamo" sastāvā šosezon nav spēlējis.

Tikmēr Liepājas hokeja audzēknis Skvorcovs šosezon piedalījies sešās Rīgas "Dinamo" spēlēs, bet ar rezultativitāti nav izcēlies. Iepriekšējās sezonās viņš spēlēja tieši "Liepājas metalurgs" rindās.

Savukārt Podziņš šosezon bija pieteikts pāris Rīgas "Dinamo" spēlēm kā 13 uzbrucējs, bet laukumā vēl nav izgājis. Tāpat viņš piedalījies piecos mačos Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas "Rīga" sastāvā, piecos mačos atzīmējoties ar divām rezultatīvām piespēlēm. Podziņš jau ilgstoši nav labākajās attiecībās ar "Rīgas" komandas galveno treneri un pēdējām šīs vienības spēlēm viņš pat nebija pieteikts.

Kā ziņots, šobrīd no Rīgas "Dinamo" komandas uz "Liepājas metalurgu" nosūtīts arī vēl viens uzbrucējs Roberts Bukarts.

"Liepājas metalurgs" komanda noslēgusi piecu izbraukuma spēļu sēriju un nākamie četri mači tai plānoti savā laukumā.

Savukārt Rīgas "Dinamo" savā laukumā aizvadīs trīs no nākamajām četrām spēlēm.

LETA/Foto: Ieva Čīka/LETA