Oho! Ovečkins prasa Ozoliņam autogrāfu un ar galvu izdauza aizsargstiklu. VIDEO
Aleksandrs Ovečkins un Sandis Ozoliņš ir atšķirīgu paaudžu hokejisti, tomēr abu starpā valda gana labas attiecības.
Hokejs
2012. gada 22. oktobris, 15:32

Oho! Ovečkins prasa Ozoliņam autogrāfu un ar galvu izdauza aizsargstiklu. VIDEO

Jauns.lv

Viens no pasaules labākajiem hokejistiem Aleksandrs Ovečkins, kurš lokauta laikā pārstāv Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas „Dinamo”, mačā pret Mitišču „Atlant” izrādīja cieņu leģendārajam latviešu aizsargam Sandim Ozoliņam, paprasot viņa autogrāfu.

Sestdien notikušajā spēlē, kurā maskavieši bija pārāki ar rezultātu 4:1. atgriežoties laukumā pirms mačā otrās trešdaļas Ovečkins gaitenī nekautrējās uzrunāt Sandi Ozoliņu: „Ozik, paraksties, lūdzu, man uz nūjas!” Uz šo lūgumu Ozo atbildēja, ka izdarīs to vēlāk.

Ovečkins atšķirībā Sanda vēl nav ticis pie Stenlija kausa, iespējams, tieši šī iemesla dēļ viens no Krievijas izlases līderiem vēlas uz nūjas izcilā latviešu aizsarga autogrāfu, bet varbūt viens no pēdējo gadu NHL rezultatīvākajiem hokejistiem latviešu aizsargu vienkārši nedaudz pakaitināja.

Ar spēcīgo Aleksandru Ovečkins šis nebija vienīgais interesantais atgadījums spēlē pret „Atlant”. Vispirms „Ovie” pirmās trešdaļas sākumā ar elegantu metienu guva vārtus, bet mača izskaņā pamanījās arī ar galvu izsist laukuma aizsargstiklu.

Mača interesantākie momenti – video (Ovečkins lūdz autogrāfu no 2:40, Ovečkins izsit stiklu no 07:25):

 

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video