Rīgas "Dinamo" divu spēļu izbraukumā dodas 26 spēlētāju sastāvā
Rīgas "Dinamo" ierindā būs arī pēdējās KHL spēles galvenais varonis Miks Indrašis, kuram pret "Avtomobilist" bija divi vārti un divas rezultatīvas piespēles.
2012. gada 28. oktobris, 18:58

Rīgas "Dinamo" divu spēļu izbraukumā dodas 26 spēlētāju sastāvā

Jauns.lv

Rīgas "Dinamo" uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta divu spēļu izbraukumu svētdien devās 26 hokejistu sastāvā, informē kluba preses dienests.

Rīdziniekus gaida cīņas pret KHL Rietumu konferences līdervienībām - pirmdien pret Maskavas "Dinamo", bet trešdien pret Sanktpēterburgas SKA. Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Dinamo", kura iepriekšējā sezonā izcīnīja Gagarina kausu, ir visas līgas līderi ar 42 punktiem.

Izbraukumā devās trīs vārtsargi - Māris Jučers, Mikaels Telkvists un Kristers Gudļevskis; astoņi aizsargi – Guntis Galviņš, Arvīds Reķis, Rodrigo Laviņš, Oskars Cibuļskis, Kristaps Sotnieks, Krišjānis Rēdlihs, Jēkabs Rēdlihs un Metjū Karls, kā arī 15 uzbrucēji - Mārtiņš Karsums, Džemijs Džonsons, Miks Indrašis, Aleksandrs Žirū, Pols Šehura, Aleksandrs Ņiživijs, Kaspars Daugaviņš, Andris Džeriņš, Robs Šremps, Raitis Ivanāns, Māris Bičevskis, Gints Meija, Elvijs Biezais, Roberts Bukarts un Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" lūkos palikt uz uzvaru takas, jo piektdien Liepājā ar 6:3 pārspēja Jekaterinburgas "Avtomobilist". Pirms tam Pekas Rautakallio trenētā komanda bija aizvadījusi piecu zaudējumu sēriju. Rietumu konferencē Latvijas klubs ar 20 punktiem joprojām ieņem pēdējo 14. vietu.

BNS/Foto: Edijs Pālens/LETA, Evija Trifanova/LETA