Basketbols
2013. gada 25. janvāris, 10:15

Nosaukti NBA Visu zvaigžņu spēles komandu rezervisti

Jauns.lv

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu treneri ceturtdien nosaukuši tos 14 spēlētājus, kuri iekļauti gaidāmās līgas Visu zvaigžņu spēles vienību sastāvos.

Rietumu un Austrumu konferenču komandu sākumsastāvus ar balsojuma palīdzību veidoja līdzjutēji, bet pērējos mača dalībniekus noteica līgas klubu treneri. Viņu izveidotā saraksta spilgtākie vārdi ir Sanantonio "Spurs" centrs Tims Dankans un Kriss Bošs no līgas čempionvienības Maiami "Heat".

Dankans NBA Visu zvaigžņu spēlē piedalīsies jau 14.reizi, bet viņam līdzās darbosies arī amerikāņa pārinieks kluba rindās Tonijs Pārkers.

Pa diviem spēlētājiem rezervistu vidū iekļauti arī no Čikāgas "Bulls" komandas - Žoakims Noā un Luols Dengs.

Noā ir viens no pieciem Austrumu konferences komandas sastāvā iekļautajiem basketbolistiem, kuriem šī būs pirmā Visu zvaigžņu spēles pieredze. Pārējie ir Taisons Čendlers (Ņujorkas "Knicks"), Kairijs Īrvings (Klīvlendas "Cavaliers"), Džrū Holidejs (Filadelfijas "76ers") un Pols Džordžs (Indiānas "Pacers").

Abi "Bulls" pārstāvji, Bošs un visi četri minētie Visu zvaigžņu spēles debitanti spēlēs Austrumu konferences komandā, bet Rietumu konferences vienībā līdzās Dankanam un Pārkeram sacentīsies arī Lemarkuss Eldridžs (Portlendas "Trail Blazers"), Džeimss Hārdens (Hjūstons "Rockets"), Deivids Lī (Goldensteitas "Warriors"), Zeks Rendolfs (Memfisas "Grizzlies") un Rasels Vestbrūks (Oklahomsitijas "Thunder").

Vienīgais Rietumu konferences debitants ir Hārdens.

Kā ziņots, pēc līdzjutēju balsojuma Losandželosas "Lakers" superzvaigzne Kobe Braients 15.reizi pēc kārtas iekļuvis Visu zvaigžņu spēles pamatsastāvā.

Rietumu konferences pamatsastāvā Braienta partneri būs viņa komandas biedrs Dvaits Hovards, Losandželosas "Clippers" spēlētāji Kriss Pols un Bleiks Grifins, kā arī Oklahomasitijas "Thunder" pārstāvošais Kevins Durants.

Tikmēr Austrumu konferencē līdz ar "Heat" līderi Lebronu Džeimsu cīņu sāks viņa komandas biedrs Dveins Veids, Karmelo Entonijs no Ņujorkas "Knicks", kā arī Bostonas "Celtics" spēlētāji Kevins Gārnets un Reidžons Rondo.

NBA Visu zvaigžņu spēle risināsies 17.februārī Hjūstonā.

Komandu vadītāji tiks noteikti, balstoties pēc NBA klubu rādītājiem konferenču ietvaros laika posmā līdz 3.februārim.

LETA