Latvijas izlases sastāvā iekļauti deviņi no Rīgas "Dinamo", arī Džeriņš
Andris Džeriņš, neskatoties uz iepriekš izskanējušajām runām, ir iekļauts Latvijas izlases sastāvā.

Latvijas izlases sastāvā iekļauti deviņi no Rīgas "Dinamo", arī Džeriņš

Jauns.lv

Latvijas izlases sastāvā februāra sākumā gaidāmajā 2014.gada Soču ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā iekļauti deviņi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētāji, kuru vidū ir arī Andris Džeriņš, vēsta vienības mājaslapa internetā.

Latvijas izlases sastāvā iekļauti deviņi no Rīgas ...

Centra uzbrucēja Džeriņa iekļaušana izlases dalībnieku vidū ir neliels pārsteigums, jo iepriekš izskanēja informācija, ka viņu valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans sastāvā redzēt nevēlas.

Paplašinātajā Latvijas izlases kandidātu sarakstā sākotnēji tika iekļauti 22 "Dinamo" vienības spēlētāji, tomēr Nolans olimpiskajam kvalifikācijas turnīram sastāvā izvēlējās iekļaut deviņus Rīgas kluba pārstāvjus.

Viņu vidū ir vārtsargs Māris Jučers, aizsargi Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs, Arvīds Reķis un Kristaps Sotnieks, kā arī uzbrucēji Džeriņš, Miks Indrašis, Mārtiņš Karsums un Vitālijs Pavlovs.

Tāpat izlasei šajā turnīrā palīdzēs arī fiziskās sagatavotības treneris Vilnis Klucis, kā arī masieri Fjodors Mazurs un Arnis Noveičuks.

Jau ziņots, ka iepriekš Nolans uz izlasi nolēma neizsaukt vienu no "Dinamo" komandas šīs sezonas līderiem Gintu Meiju, bet aizsargs Guntis Galviņš lēmumu nestartēt valstsvienībā pieņēma pats.

Nolans jau iepriekš izteicies, ka izlasē neiekļaus individuāli meistarīgākos spēlētājus, bet hokejistus, kuri vēlas spēlēt valstsvienībā.