Basketbols
2013. gada 12. marts, 09:52

Biedriņš atkal nespēlē; "Warriors" sagrauj spēcīgos "Knicks". VIDEO

Jauns.lv

Piekto no pēdējiem sešiem mačiem pirmdien izlaida Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību Goldensteitas "Warriors" pārstāvošais latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš, bet viņa komanda kārtējā regulārā čempionāta mačā izcīnīja graujošu uzvaru.

Aizvadītajā cīņā "Warriors" ar 92:63 (26:23, 24:12, 25:19, 17:9) savā laukumā sagrāva Ņujorkas "Knicks" basketbolistus.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 26 gūtiem punktiem bija Stīvens Karijs, 23 punktus guva Klejs Tomsons, bet 21 punkts, desmit atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles bija Deividam Lī, kurš laukumā atgriezās pēc vienas spēles izlaišanas traumas dēļ.

Šis "Warriors" komandai bija labākais sniegums aizsardzībā kopš 1953.gada decembra, kad vienība, kas tolaik vēl bāzējās Filadelfijā, ar 69:63 pieveica Milvoki "Hawks".

Biedriņš nespēlēja trešo maču pēc kārtas, bet piekto spēli pēc kārtas sākumsastāvā sāka "Warriors" komandas pamatcentrs austrālietis Endrjū Boguts, kurš nospēlētajās 23 minūtēs guva četrus punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. Tikmēr komandas trešais centrs nigērietis Festuss Ezeli nospēlētajās 15 minūtēs guva divus punktus un izcīnīja desmit bumbas zem groziem.

"Knicks" rindās šoreiz rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Kriss Kouplends, bet ar 14 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām izcēlās Karmelo Entonijs, kuram šī bija pirmā spēle pēc traumas izārstēšanas.

Kalifornijas klubs tagad spējis uzvarēt sešās no pēdējām 18 cīņām un ar 36 uzvarām 65 mačos saglabā sesto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā. Tikmēr "Knicks" komanda ar 38 uzvarām 61 spēlē atrodas augstajā otrajā pozīcijā Austrumu konferencē.

Mača interesantākie momenti - video:

LETA