Artūra Irbes meita Anita veseļojas pēc avārijas; Irbe jau atgriezies Helsinkos
Artūrs Irbe pēc meitas apciemošanas ir atgriezies Latvijas hokeja izlases nometnē.
2013. gada 8. maijs, 13:22

Artūra Irbes meita Anita veseļojas pēc avārijas; Irbe jau atgriezies Helsinkos

Jauns.lv

Latvijas hokeja izlases nometnē pasaules čempionātā atgriezies galvenā trenera palīgs Artūrs Irbe.

Pirmdien Irbe pēkšņu ģimenes rakstura problēmu dēļ pameta izlases treniņnometni. Vēlāk tika apstiprināts, ka tas noticis, jo viņa meita Igaunijā cietusi autoavārijā.

Tomēr trešdien pavēstīts, ka meitai konstatēti vien sasitumi, dzīvībai briesmas nedraud un Irbe atgriezies Latvijas izlasē.

Igaunijas mediji vēstīja, ka avārija notikusi uz Pērnavas-Tallinas šosejas pirmdien īsi pēc pl.12.00 dienā. "Toyota" markas automašīnā braukušas divas meitenes; pie stūres, visticamāk, sēdējusi 22 gadus vecā Anita. Tiek ziņots, ka vadītāja nebija piesprādzējusies. Zaudējot kontroli pār auto, notika avārija - mašīna esot kūleņojusi. Anita izkritusi no salona, cietusi arī blakussēdētāja, 21 gadu vecā Marija.

Kā ziņots, Latvijas hokeja izlase pirmajās trijās pasaules čempionāta spēlēs cietusi trīs neveiksmes.

Turpmākajos turnīra mačos Latvija ceturtdien tiksies ar pagājušā gada pasaules vicečempioni Slovākiju, vēl pēc divām dienām to sagaidīs mačs ar Vāciju, bet pēdējās divas spēles 13. un 14.maijā būs ar Franciju un Somiju.

Pasaules čempionāts hokejā no 3. līdz 19.maijam norisinās Stokholmā un Helsinkos. Katrā pilsētā spēlē astoņas vienas apakšgrupas komandas.

Pēc viena apļa turnīra grupas ietvaros katrā attiecīgajā pilsētā četru spēcīgāko komandu vidū tiks izspēlēti ceturtdaļfināli, bet to uzvarētāji vienkopus pulcēsies Stokholmā, kur līdz 19.maijam tiks noskaidroti šī gada pasaules čempioni.

LETA/Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva