Pujacam pasaules čempionāts traumas dēļ, visticamāk, ir beidzies
"Mēs ceram, ka Pujacs vēl spēs mums palīdzēt, taču izskatās, ka tas nenotiks," žurnālistiem atklāja Nolans.
2013. gada 9. maijs, 13:50

Pujacam pasaules čempionāts traumas dēļ, visticamāk, ir beidzies

Jauns.lv

Latvijas hokeja izlasei pašlaik notiekošajā pasaules čempionātā, visticamāk, vairs nepalīdzēs aizsargs Georgijs Pujacs, uzskata valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans.

Pujacam svētdien notikušajā mačā pret ASV izlasi tika pārsista auss, kas gan vēlāk veiksmīgi tika sašūta.

Pēc notikušā aizsargs līdz šim piedalījies vienā ledus treniņā un nodarbinājis sevi trenažieru zālē, tomēr pie fiziskām slodzēm viņa pašsajūta neesot laba. Tāpat Pujacs nedevās laukumā otrdien notikušajā spēlē pret Austriju, bet ceturtdienas cīņā pret Slovākiju viņa piedalīšanās atkal nav gaidāma.

"Mēs ceram, ka Pujacs vēl spēs mums palīdzēt, taču izskatās, ka tas nenotiks," žurnālistiem atklāja Nolans.

Trešdien Pujacs kopā ar izlases ārstu Jāni Kvēpu bija devies veikt padziļinātu medicīnisko izmeklēšanu, kurā nekādi nopietni veselības traucējumi aizsargam nav konstatēti. Lai arī pie fiziskas slodzes Pujacs jūtas dezorientēts, viņam nav konstatēts ne smadzeņu satricinājums, ne asinsizplūdums.

Mačs starp Latvijas un Slovākijas izlasēm Helsinkos šodien sāksies plkst.20.15.

Turpmākajos turnīra mačos Latviju sestdien sagaidīs spēle ar Vāciju, bet pēdējās divas spēles 13. un 14.maijā būs ar Franciju un Somiju.

Pasaules čempionāts hokejā no 3. līdz 19.maijam norisinās Stokholmā un Helsinkos. Katrā pilsētā spēlē astoņas vienas apakšgrupas komandas.

Pēc viena apļa turnīra grupas ietvaros katrā attiecīgajā pilsētā četru spēcīgāko komandu vidū tiks izspēlēti ceturtdaļfināli, bet to uzvarētāji vienkopus pulcēsies Stokholmā, kur līdz 19.maijam tiks noskaidroti šī gada pasaules čempioni.

LETA/Foto: AFP/LETA