Maiami "Heat" pārliecinoši izlīdzina rezultātu NBA finālsērijā. VIDEO
Lebrons Džeimss šoreiz izcēlās ne vien ar 17 punktiem, bet arī astoņam atlēkušajām bumbā, septiņām rezultatīvām piespēlēm, trīs blokiem un trīs pārtvertām bumbām.
Basketbols
2013. gada 10. jūnijs, 10:51

Maiami "Heat" pārliecinoši izlīdzina rezultātu NBA finālsērijā. VIDEO

Jauns.lv

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas otrajā spēlē svētdien pašreizējā līgas čempionvienība Maiami "Heat" ar 103:84 (22:22, 28:23, 25:20, 28:19) savā laukumā uzvarēja Sanantonio "Spurs" komandu.

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1.

Lielu mača daļu "Heat" līderim Lebronam Džeimsam bija grūti iespēlēties, bet šajā situācijā teicami savus pienākumus paveica laukuma saimnieku rezervisti. Veterānam Rejam Alenam gūstot 13 punktus, "Heat" rezervisti guva kopumā 40 punktus, kamēr "Spurs" komandā uz maiņu laukumā nākušie prata tikt pie kopumā 32 punktiem.

Šīs sezonas 18 izslēgšanas turnīra spēlēs Maiami kluba rezervisti pretinieku otrā piecinieka spēlētājus gūtajos punktos pārspējuši 17 reizes.

"Heat" labā vismaz desmit punktus šajā spēlē guva pieci spēlētāji. Rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Mario Čelmerss, bet Džeimsa kontā 17 punkti.

Savukārt "Spurs" rindās ar 17 punktiem izcēlās Denijs Grīns, kamēr francūzis Tonijs Pārkers tika pie 13 punktiem.

Nākamās divas abu komandu spēles otrdien un ceturtdien notiks Sanantonio.

Kā ziņots, pusfināla sērijās "Heat" komanda septiņās spēlēs uzvarēja Indiānas "Pacers" vienību, bet Spurs četros mačos bija pārāki pār Memfisas "Grizzlies" basketbolistiem. Sanantonio komandas pārliecinošais sniegums pusfinālā deva tās basketbolistiem iespēju deviņas dienas atpūsties pirms uzsākt cīņu finālā.

"Heat" komanda NBA čempionu titulu izcīnījusi 2006. un 2012.gadā, bet "Spurs" kluba kontā ir tituli 1999., 2003., 2005. un 2007.gadā.

Mača interesantākie momenti - video:

LETA/Foto: AFP/LETA