Citi sporta veidi
2013. gada 22. jūnijs, 00:32

Jaunajām tenisistēm Mertenai un Vismanei zaudējums "Riga Open" turnīra finālā

Jauns.lv

Latvijas jaunās tenisistes Rebeka Margareta Mertena un Daniela Vismane piektdien piedzīvoja zaudējumu starptautiskā tenisa turnīra "Riga Open 2013" dubultspēļu sacensību finālā U-14 vecuma grupā.

Mačā par triumfu turnīrā Latvijas sportistes ar 3-6, 3-6 piekāpās čehietei Lucija Kankova un Poļinai Bahmutkinai no Krievijas.

Kā ziņots, vienspēļu ceturtdaļfinālos ceturtdien zaudējumus piedzīvoja visi četri ceturtdaļfinālus sasniegušie jaunie Latvijas tenisisti.

Savukārt dubultspēlēs pusfināla barjeru nespēja pārvarēt ne Reiņa Bucena un Mikus Paula Losberga duets, ne Kristas Cērpiņas un igaunietes Janas Kuzovkovas pāris (abi dueti U-18 grupā). Tāpat U-14 grupā puišiem neveiksme pusfinālā bija Daņilam Batmanovam un Teodoram Pukšem.

Līdz ar to turnīrs noslēdzies visiem Latvijas sportistiem, bet noslēdzošie sacensību mači tiks aizvadīti sestdien

"Riga Open 2013" piedalās 460 jaunie tenisisti no 30 dažādām valstīm. Līdzās Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Baltkrievijas plašajām delegācijām cīnās arī lielākās daļas Eiropas valstu jaunie talanti, kā arī sportisti no ASV, Kanādas, Azerbaidžānas, Indijas un Austrālijas.

LETA