Futbola trenerim par fana aizstāvēšanu no policijas draud diskvalifikācija. VIDEO
"Vienmēr esmu pastāvējis par spēlētājiem un līdzjutējiem, un tā tas būs arī nākotnē," portugāļu medijiem atzīst Žezušs.
Futbols
2013. gada 24. septembris, 16:16

Futbola trenerim par fana aizstāvēšanu no policijas draud diskvalifikācija. VIDEO

Jauns.lv

Slavenā portugāļu kluba Lisabonas "Benfica" galvenajam trenerim Žoržem Žezušam draud līdz pat trīs gadus ilga diskvalifikācija par saķeršanos ar policiju.

Atgadījums notika pagājušās svētdienas vietējā čempionāta spēlē savā laukumā pret Gimarainšas "Vitoria" klubu, kad cīņas izskaņā uz laukuma izskrēja prāvs pulks "Benfica" kluba līdzjutēju. Žezušs devās aizstāvēt vienu no izskrējušajiem faniem, kurš jau bija nonācis likumsargu rokās.

"Mūsu spēlētājiem ir ciešs kontakts ar līdzjutējiem. Kad šis fans izskrēja laukumā un tika notverts, devos klāt. Es vēlējos, lai šis cilvēks tiktu palaists atpakaļ pie faniem. Vienmēr esmu pastāvējis par spēlētājiem un līdzjutējiem, un tā tas būs arī nākotnē," portugāļu medijiem atzīst Žezušs.

Turpinājumā vietējās federācijas Disciplinārā komiteja lems par iespējamo sodu portugāļu futbola speciālistam. Viņam draud trīs mēnešu līdz pat trīs gadu diskvalifikācija.

Notikumiem bagātajā spēlē uzvaru ar 1:0 (0:0) izcīnīja "Benfica" futbolisti.

Turnīra kopvērtējumā pērnās sezonas vicečempione "Benfica" šobrīd ieņem ceturto vietu ar desmit punktiem. Līdere pašlaik ir čempionvienība "Porto", kas piecās spēlēs iekrājusi 13 punktus, otrajā vietā ar 12 punktiem ir Brāgas "Sporting", bet trešajā vietā ar 11 punktiem ir Lisabonas "Sporting".

Žoržē Žezušs saķeras ar policiju - video:
LETA/Foto: ekrānuzņēmums no video