Rudņevs piedalās pirmajā HSV komandas spēlē kopš oktobra beigām
Rudņevs šosezon piedalījies vien septiņās bundeslīgas spēlēs, bet vārtus viņš vēl nav guvis.
Futbols
2013. gada 7. decembris, 19:09

Rudņevs piedalās pirmajā HSV komandas spēlē kopš oktobra beigām

Jauns.lv

Pēc ilga pārtraukuma pie teikšanas Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta komandā Hamburgas SV (HSV) sestdien tika Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, tomēr viņš neglāba vienību no zaudējuma savā laukumā pret "Augsburg" futbolistiem ar 0:1 (0:1).

Rudņevs laukumā devās uz maiņu 79.minūtē, nomainot pussargu Maksimiljanu Beišteru. Uzbrucējs laukumā pēdējo reizi bija devies vien 27.oktobrī.

Šajā spēlē vienīgos vārtus 18.minūtē guva argentīniešu uzbrucējs Rauls Vovadilja.

Mājiniekiem ceturtajā cīņā pēc kārtas traumas dēļ nepalīdzēja kapteinis Rafaels van der Vārts.

Rudņevs šosezon piedalījies vien septiņās bundeslīgas spēlēs, bet vārtus viņš vēl nav guvis. Pērn uzbrucējs izcēlās ar 12 precīziem raidījumiem.

Kopvērtējumā HSV ar 16 punktiem 15 mačos ieņem 13.vietu.

Līdere ar 41 punktu 15 spēlēs ir valsts un Eiropas čempionvienība Minhenes "Bayern", kas par četriem punktiem apsteidz Leverkūzenes "Bayer", bet vēl par sešiem - Dortmundes "Borussia" un Menhengladbahas "Borussia".

"Bayern" futbolisti sestdien tika pie graujošas uzvaras, ar 7:0 (3:0) viesos pazemojot Brēmenes klubu "Werder". Divus vārtus viesiem guva franču pussargs Franks Riberī, bet Minhenes klubs tika pie dalītas trešās visu laiku pārliecinošās viesos izcīnītās uzvaras kluba vēsturē.

Savukārt kopvērtējuma vadošo vienību duelī "Bayer" ar 1:0 (1:0) izbraukumā pārspēja vicečempionus Dortmundes "Borussia", vienīgos vārtus 18.minūtē gūstot dienvidkorejiešu uzbrucējam Sonam Hunminam.

LETA/Foto: All Over Press