Ko par Lienes Greifānes raksturu liecina viņas apģērbs? Vērtē stiliste
2015. gada 27. maijs, 07:10

Ko par Lienes Greifānes raksturu liecina viņas apģērbs? Vērtē stiliste

Jauns.lv

Dziedātāja un šova Dejo ar zvaigzni 4 uzvarētāja Liene Greifāne nebaidās no stila izaicinājumiem. „Liene Greifāne ir spilgta, seksīga un visnotaļ drosmīga,” norāda stiliste Kristīne Pridanova. „Latvijas sievietēm viņa varētu būt par labu paraugu pašpārliecinātībai un drosmei. Lienes dumpinieces gars atspoguļojas viņas skatuves tēlos un izvēlētos tērpos.”

Caurskatot Lienes gaumes izmaiņas ilgtermiņā, stiliste atzīst, ka dziedātāja savu stilu vēl nav atradusi. „Taču šie meklējumi ar gadiem īstenojas arvien veiksmīgākos tēlos, nomainot atklātu seksīgumu un avantūrismu uz pārdomātu intelektuāli un pavedinošu glamūru,” piebilst Pridanova.

Liene Rīgas Modes nedēļā ieradās ar noskūtiem matiem. „Skatoties uz šo tērpu, var secināt, cik tālu nepilnu septiņu gadu laikā attīstījusies mode. Katra komplekta detaļa pati par sevi ir laba, taču ne kopā ar citiem elementiem. Vienkāršais trikotāžas džemperis nav harmonijā ar spīdīgiem legingiem un lakādas zābakiem, kas atgādina agresīvo 80. gadu modi.”

Mika Ozoliņa un Agneses Zeltiņas filmas „Es gribu tavu meiču!” pirmizrādē. „Idejiski izturēts tērps 20. gadu noskaņā. Lieliski piemeklētas kurpes. Vienīgā bīstamā detaļa ir stīpiņa ap potītēm, kas vizuāli saīsina kājas. Es izvairītos arī no kaklarotas, kas izjauc kopējo tērpa kompozīcijas ģeometriju.”

Konkurss „Jaunais vilnis”, kurā Liene togad bija dalībniece. „Gaumīgi kontrastains ansamblis. Vienkāršs, bet stilīgs. Oversize tērpa augšdaļa daļēji slēpj figūru, un uz tā fona izceļas Lienes slaidās kājas. Nepiespiesti rotaļīgo apģērba stilu lieliski papildina asimetriska bize. Man Liene ļoti patīk šajā tēlā.”

„Šajā tērpā Liene ir eleganta un sievišķīga. Gara kleita veiksmīgi vizuāli pagarina, kas maza auguma sievietēm ir liels bonuss. Rokassprādze izvēlēta perfekti, bet pleca rotājums ir lieks, jo kleitas bagātīgais dizains neprasa papildinājumus.”

Muzikālā banka Ventspilī. „Šis tērps ir romantisks un vienlaikus seksīgs – tas ir labs, bet reti sastopams salikums. Kleitas dizains veiksmīgi izceļ Lienes figūru, un īsā svārku daļa kopā ar augstpapēžu kurpēm pagarina kājas. Viņa izskatās ļoti pievilcīga.”

Mūzikas ierakstu gada balva. „Holivudas šiks – balvu ceremonijas vadītājai ļoti atbilstošs tēls. Lienes nelielajam augumam ļoti piestāv garas kleitas, asimetrisks plecu daļas noformējums vēl vairāk pagarina. Mani uzrunā minimāla aksesuāru izvēle.”

Konkursā „Jaunais vilnis” Liene ieradās rakstainā kleitiņā. „Tērps atbilstošs pasākumam vasaras dienā. Liene izskatās jauneklīgi un stilīgi, taču pie raiba tērpa ieteiktu izvēlēties vienkrāsainu somiņu, jo esošā pazūd uz kleitas fona. Kopumā tēls atbilst Lienes raksturam, un viņa izskatās lieliski!”

Rīgas Modes nedēļa. „Šis tērps ir diezgan agresīvs, neraugoties uz mežģīņu audumu. Ne katra spētu iznest šādu tērpu, bet Lienei tas izdodas. Arī Lienes poza liecina par pašpārliecinātību. Tomēr kaklarota ir lieka. Pietiktu ar izteiksmīgiem auskariem, jo īpaši pie Lienes pieglaustajiem matiem.”

Rīgas Modes nedēļā. „Atturīgs un gaumīgs tērps, kas liecina par Lienes stila transformāciju sievišķības un elegances virzienā. Lai piedotu asumiņu „skolnieces” kleitai, Liene to veiksmīgi papildinājusi ar augstiem ādas zābakiem – lielisks risinājums! Man patīk arī pāreja uz maigāku un dabiskāku blondo matu toni.”

Annija Vīnkalna, žurnāls „Kas Jauns” / Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva