2020. gada 21. janvāris, 05:31

Kādi džemperi ir modē 2020. gada ziemā

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Glābiņš ziemā – siltie, stilīgie un praktiskie adījumi – un to aktuālākās šā gada tendences.

Rievots

Kad nav tik auksts, lai vilktu pārlielus, biezus adījumus, tomēr nepieciešamība pēc silta komforta ir radusies, piemēroti ir augumam pieguloši, rievotas faktūras džemperi, kas valkājami, ielikti džinsa biksēs, zem stilīga bleizera.

foto: Vida Press

Pārliels

Sezonas pārlielais džemperis ir valkājams ar uzlocītām piedurknēm un/vai aizlikts aiz mini svārku vai džinsa bikšu jostas. Tādējādi tiek rasts kontrasts un ir nepieciešamais atgādinājums par smalko un sievišķīgo augumu, kas paslēpts zem tā.

foto: Vida Press

Akcents uz piedurknēm

Pārlielais, garumā saīsinātais, ar augstu apkakli rotātais džemperis būs īpaši modīgs, ja papildināts ar efektīgi kuplām piedurknēm.

foto: Vida Press

Apkakle

Augsta apkakle ir praktiska iespēja atteikties no šalles valkāšanas, un šogad tā īpaši modīga košos, neitrālos, augumam piegulošos un arī pārlielos siluetos. Tā kā apkakles augstums izceļ valkātājas kaklu, šādi džemperi ir nēsājami ar ausīs izteiksmīgiem un lieliem auskariem.

foto: CAMERA PRESS/Claire Guillon / Vida Press

Pinumi

Tendences nāk un iet, bet džemperu modē nekas nav klasiskāks par pinumu un bizīšu rakstiem. Tāpēc tie ir aktuāli un modīgi vienmēr.

foto: Vida Press

Garais džemperis

Vēl siltāks, vēl komfortablāks būs garais džemperis, tas ir – džemperkleita. Midi garumā un brīvi krītoša.

foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press

Miksētas tehnikas

Adījums nav ierobežojums, inovāciju labad klasiskais džemperis tiek papildināts un miksēts ar citām amatniecības tehnikām un materiāliem – kažokādām, tekstilmozaīkām, tamborējumiem un pinumiem.

foto: Vida Press

Silti un stilīgi - džemperu mode 2019./2020. gada ziemā

gallery icon

Modē ir bītlenes - praktiskie un siltie džemperi ar augstu apkakli

gallery icon

Džemperu stils 2018. gada rudenī

gallery icon