foto: Shutterstock
Kādu nagu laku izvēlēties, ja gribu izskatīties lietišķi un solīdi
Vissvarīgākais – nagiem jābūt sakoptiem. Nekļūdīsies, ja izvēlēsies franču manikīru vai miesaskrāsas toņus. Ja nevēlies krāsu, pārklāj nagus ar nagu stiprinātāju vai nolako ar caurspīdīgu laku.
2019. gada 4. jūlijs, 16:22

Kādu nagu laku izvēlēties, ja gribu izskatīties lietišķi un solīdi

"100 Labi Padomi"

Iesaka pasniedzēja un nagu kopšanas speciāliste Olga Zarucka.

Lietišķā etiķete arī nagu lakošanā paģērē vienkāršību un klasisku eleganci. Lietišķajam stilam ir piemērots franču manikīrs, miesaskrāsas toņi un sarkanie – no klasiski sarkanā līdz pat tumši sarkanajiem nagu lakas toņiem, arī ļoti tumšie un piesātinātie ziemas toņi.

Vissvarīgākais – nagiem jābūt sakoptiem. Ja nevēlies krāsu, pārklāj nagus ar nagu stiprinātāju vai nolako ar caurspīdīgu laku. Tā var būt gan ekstra spīdīga, gan matēta. Darbam skolā un birojā vislabāk der miesaskrāsas toņi, bēša un smilšu krāsa, ja vēlies, arī maigie pasteļtoņi, kas liek nagiem izskatīties garākiem. Neitrālie toņi ļoti labi sader ar jebkuru apģērbu.

Klasiski sarkanais nagu lakas tonis piemērotāks pasākumiem ārpus darba. Spilgtā krāsa tēlam piešķir košu akcentu.

Ierosmei: ja darbā nav jāievēro stingra etiķete, veido skaistus akcentus: uz viena vai diviem nagiem izveido citas krāsas ģeometriskas svītras, būs aktuāli, ja uzzīmēsi punktiņu pie naga kutikulas.