foto: Publicitātes foto
Rīgā nākamnedēļ notiks modes un tekstila izstāde "Baltic Fashion & Textile Riga"
Zīmola "RainSisters" 2019. gada pavasara/vasaras kolekcija
2019. gada 19. aprīlis, 22:08

Rīgā nākamnedēļ notiks modes un tekstila izstāde "Baltic Fashion & Textile Riga"

LETA

Rīgā nākamnedēļ notiks modei un tekstila izstrādei veltīta izstāde "Baltic Fashion & Textile Riga", kuras laikā nozares profesionāļi varēs iepazīties un apgūt nozares aktuālākās tendences, informēja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT1" pārstāvji.

Pirmajā izstādes dienā, 26.aprīlī, no plkst.12 līdz 15 norisināsies seminārs "Mode un dizains: modes industrija un tendences". Tajā stāstīs par produktivitāti apģērbu rūpniecībā, tiks apspriests komandas veidošanas nozīmīgums, darbaspēka un materiālu izmaksu pārvaldība, produktivitātes un elastīguma palielināšana, kā arī ražošanas plānošana un komandas ātrās reaģēšanas filozofija.

"Baltic Fashion & Textile Riga 2019" notiks arī kontaktbirža, kurā 26.aprīlī no plkst.12 līdz 17 nozares profesionāļiem būs iespēja veidot noderīgus, starptautiskus kontaktus. Šogad īpaši sadarboties vēlas uzņēmēji no Zviedrijas, kas meklē sadarbības partnerus Baltijā, Eiropā un citviet pasaulē.

Tāpat izstādes laikā savu produkciju prezentēs uzņēmumi no vismaz 11 valstīm: Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Vācijas, Polijas, Krievijas, Itālijas, Apvienotās Karalistes, Bulgārijas un citām. Izstādē būs pārstāvēti audumu ražotāji, pieejams daudzpusīgs šūšanas piederumu, mājas tekstila un interjera audumu klāsts, kā arī šūšanas iekārtas un ekipējums industriālajiem ražotājiem. Tāpat varēs iegādāties gatavu apģērbu sievietēm, vīriešiem un bērniem - no veļas un sporta apģērba līdz pat apaviem un aksesuāriem.

Modes un tekstila izstāde notiks no 26. līdz 28.aprīlim Ķīpsalas hallē, Ķīpsalas ielā 8, Rīgā.

Izstādi rīko starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība "BT1".