foto: Vida Press
Viesnīcā, kuru visvairāk vērts atrādīt "Instagram" fotogrāfijās, viena nakts maksā 1700 dolāru
Viesnīca atrodas 30 minūšu lidojumā no Maldivu salu galvaspilsētas Male.
2018. gada 26. aprīlis, 15:31

Viesnīcā, kuru visvairāk vērts atrādīt "Instagram" fotogrāfijās, viena nakts maksā 1700 dolāru

Kasjauns.lv

Luksusa ceļojumiem veltītais žurnāls „Luxury Travel Advisor” nosaucis „Visvairāk instagramējamo viesnīcu” pasaulē. Par sociālajos tīklos atrādīšanai pašu piemērotāko izdevums atzinis viesnīcu Maldivu salās.

„Anantara Kihavah” viesnīca Maldivu salās

„Anantara Kihavah” viesnīca Maldivu salās atzīta par „Visvairāk instagramējamo viesnīcu” pasaulē. Viena nakts divvietīgā numurā maksā sākot no 1 635 ...

gallery icon
16

Vai ir kas vēl labāks par elpu aizraujošām fotogrāfijām no ceļojumiem? Tās būs elpu aizraujošas fotogrāfijas, kas uzņemtas, neizejot no viesnīcas teritorijas! Tā Maldivu salās esošo viesnīcu „The Anantara Kihavah Maldives Villas” reklamē plašsaziņas līdzekļos.

Gleznainajā kūrortā turīgu klientu ērtībām un baudai piedāvātas 80 privātas villas ar baseinu, dažas no tām uzbūvētas uz koka kājām tieši virs akvamarīna krāsas okeāna ūdens, pārējās atrodas civilizācijas neskartā privātā pludmalē.

foto: Vida Press
Villas uz ūdens.

Viesiem šeit piedāvā snorkelēt dzidrajos ūdeņos un baudīt pasakainos koraļļu rifu skatus, kas atrodas UNESCO pasaules biosfēras rezervātā. Viesi var ieturēt maltītes kādā no četriem teritorijā esošajiem restorāniem, kā arī izbaudīt tādu ekskluzīvu pieredzi kā „zemūdens pusdienas”.

Neesot pasaulē vēl skaistākas viesnīcas, no kuras paveras vēl brīnišķīgāki skati, atzīst īpašuma sabiedrisko attiecību un mārketinga speciālists Karls Vebsters. „Te ir zemūdens restorāns, okeāns, nesen atklāts bārs virs ūdens, observatorija un zvaigžņu vērošanas platforma. Tas viss kopumā „Anantara Kihavah” padara par elpu aizraujošu īpašumu, ko fotografēt un attēlus atrādīt draugiem sociālajos tīklos.”

foto: Vida Press
Zemūdens restorāns.

Viena nakts šīs viesnīcas divvietīgajā numurā viesim izmaksās sākot no 1 635 ASV dolāriem, ieskaitot brokastis, taču neierēķinot citas ēdienreizes. Piedevām viesiem obligāti nākas rezervēt arī transfēru ar lidmašīnu, kas var nosēsties uz ūdens. Šāda pārlidojuma cena no starptautiskās lidostas abos virzienos izmaksās 1 118 ASV dolārus, ja lidosiet kopā ar citiem viesiem, vai 15 660 ASV dolārus, ja izvēlēsieties ekskluzīvu reisu tikai sev.

Viesnīca atrodas 30 minūšu lidojumā no Maldivu salu galvaspilsētas Male.

Otrajā vietā sociālajos tīklos atrādāmāko viesnīcu skaitā ierindojas „Mandapa, A Ritz-Carlton Reerve” viesnīca Ubudas pilsētā Bali salā, Indonēzijā.