foto: Vida Press
Šīs ir pirmās skices Meganas Mārklas potenciālajai kāzu kleitai
Izdevums „Jerusalem Post” raksta, ka britu karaļnams personīgi vērsies pie modes nama „Inbal Dror” ar lūgumu izstrādāt kāzu kleitas skices prinča Harijai līgavai Meganai Mārklai.
2017. gada 21. decembris, 10:01

Šīs ir pirmās skices Meganas Mārklas potenciālajai kāzu kleitai

Kasjauns.lv

Izraēliešu modes nams „Inbal Dror” esot viens no favorītiem, kam, iespējams, uzticēs darināt prinča Harija līgavas Meganas Mārklas kāzu kleitu. Oficiālu lūgumu izstrādāt augumam piegulošas līgavas kleitas skices dizainere saņēmusi no pils pārstāvja.

Meganas Mārklas līgavas kleitas pirmās skices

Izraēliešu modes nams „Inbal Dror” esot saņēmis oficiālu lūgumu izstrādāt skices prinča Harija līgavas Meganas Mārklas potenciālajai kāzu kleitai.

gallery icon

Ierasts, ka britu karaliskās ģimenes līgavas savai Lielajai dienai izvēlas klasiskas A silueta kāzu kleitas. Tāda bija arī Kembridžas hercogienei Ketrīnai, kad viņa 2011. gada aprīlī Vestminsteras abatijā Londonā teica jāvārdu princim Viljamam. Taču izraēliešu modes nama „Inbal Dror” publiskotajās skicēs redzama nāriņas stila kleita, kas ir augumam pieguloša gurnu daļā un ar kuplumu tikai tērpa lejasdaļā. Līgavas kleitai ir garās piedurknes un dziļa dekoltē līnija.

foto: Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla.

Izraēliešu dizainere Drora modes aprindās pazīstama, pateicoties jutekliskiem un drosmīgiem tērpiem. Pirmajā skicē, ko modes nams nodevis interneta portāla TMZ rīcībā, redzams seksapīls tērps ar garajām piedurknēm un kuplumu plecu daļā, kā arī dekoltē, kas sniedzas līdz pat viduklim. Tiesa, šāds izgriezums nav atstāts vaļējs, to sedz mežģīnes, kas pāriet augstajā apkaklītē.

Tāda pat mežģīne rotā arī tērpa apakšmalu un piedurkņu galus.

Nāriņas tipa tērpam ir gara šlepe un, pēc skices spriežot, līgavas galvu rotā cepure ar platām malām.

Dizainere skici parakstījusi vārdiem: „Meganai Mārklai, ar mīlestību Inbala Drora.”

Ja rūpīgāk ieskatās, dizainere līgavas uzvārdu uzrakstījis kļūdaini, to veltot nevis Meganai Mārklai (Meghan Markle), bet gan Meganai Mārkijai (Meghan Markie).

foto: Vida Press
Izdevums „Jerusalem Post” raksta, ka britu karaļnams personīgi vērsies pie modes nama „Inbal Dror” ar lūgumu izstrādāt kāzu kleitas skices prinča Harijai līgavai Meganai Mārklai.

Otrajā skicē visticamāk redzams šis pats tērps, tikai no mugurpuses. Arī kleitas augšdaļu mugurpusē rotā mežģīnes, bet no viduslīnijas uz leju redzamas vairākas mazas dekoratīvas podziņas. Tērpam modelēta arī eleganta ārkārtīgi gara mežģīņu šlepe.

foto: Vida Press

Trešā skice atšķiras no abām iepriekšējām. Tajā redzama klasiska līgavas kleita, kuras siluets britu karaļnamam ir labi pazīstams.

Šim tērpam ir A siluets: pieguloša tērpa augšdaļa, kas pāriet kuplos princešu stila svārkos. Arī šajā līgavas kleitas versijā tērpam ir garās piedurknes un paaugstinātā apkakle. Šī tērpa dizainu māksliniece nav papildinājusi ar cepuri, bet gan ar klasiku diadēmu, kas rotā topošās līgavas galvu.

foto: Vida Press

Izdevums „Jerusalem Post” raksta, ka britu karaļnams personīgi vērsies pie „Inbal Dror” ar lūgumu izstrādāt līgavas kleitas skices Meganai. Izvēle par labu šim modes namam ir ļoti netipisks lēmums britu karaļnamam. „Inbal Dror” tērpus iecienījušās arī tādas slavenības kā dziedātāja Bejonsa (viņa šī modes nama tērpu izvēlējās pērn, apmeklējot „Grammy” ceremoniju) un aktrise Naomi Vatsa.

„Inbal Dror” kāzu kleitu skate

Izraēliešu modes nama „Inbal Dror” kāzu kleitu skate no 2017. gada rudens kolekcijas.

gallery icon

Parasti „Inbal Dror” tērpa cenas svārstās no 8000 līdz 10000 ASV dolāru, taču, ja Megana Mārkla izvēlēsies šī modes nama līgavas kleitu, tērpa izmaksas solās būt ievērojami augstākas.

Pērn, atbildot uz žurnāla „Elle” uzdoto jautājumu, kas šī modes nama tērpus padara tik unikālus un neatkārtojumus, dizainere Drora atzinusi: „Manuprāt, tas ir tērpu drosmīgais siluets. Tas ir seksapīls. Man patīk izcelt sievietes auguma formas.”

foto: Vida Press
Kāzu tērps no modes nama „Inbal Dror”2017. gada rudens kolekcijas.

„Man patīk tā sajūta, kad redzu līgavas seju, kad viņa uzvelk visīpašāko kleitu savā dzīvē. Tas ir gods un saviļņojums reizē darināt tik nozīmīgu tērpu,” par līgavas kleitu dizainēšanas pieredzi izteikusies modes māksliniece.

Telavivā dzīvojošā dizainere Inbala Drora kāzu kleitas darina samērā īsu laiku, tikai kopš 2014. gada.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon

Megana Mārkla vizītē Notingemā

Dodoties pirmajā oficiālajā vizītē kā prinča Harija līgava, aktrise Megana Mārkla bija izvēlējusies zīmola „Strathberry” kolekcijas „Midi Tote” rokassomiņu ($ ...

gallery icon

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon