Jauna ķermeņa kopšanas produktu līnija “Ceano cosmetics”
2011. gada 30. jūnijs, 11:14

Jauna ķermeņa kopšanas produktu līnija “Ceano cosmetics”

Jauns.lv

Latvijā ražotie ķermeņa kopšanas produkti ar preču zīmi “Ceano cosmetics” tagad nopērkami “Kolonna” un “Douglas” veikalu tīklā.

Nopērkamas ir vairākas preču grupas – dušas želejas, kermeņa eļļas- sāls skrubji, ķermeņa jogurti – kas pieejami ar kumelīšu, piparmētru, liepziedu un citiem dabīgiem aromātiem.

Eļļas sāls skrubis ir radīts, lai rūpētos par jebkura tipa ķermeņa ādas kopšanu. Dabiskās abrazīvās daļiņas- sāls un noslīpētas aprikožu kauliņu granulas, maigi attīra ādu, tonizē un uzlabo mikrocirkulāciju un ādas izskatu. Bagātināts ar vīnogu kauliņu un jojoba eļļām, kā arī šī sviestu, kas baro un mitrina ādu. Ēteriskās eļļas veicina aktīvo sastāvdaļu iekļūšanu ādā, stimulē tās atjaunošanu, uzlabo elastību.  Lieliski piemērots kājām, elkoņiem un ceļgaliem. Pēc ādas kopšanas ar skrubi nav nepieciešams lietot barojošu ķermeņa krēmu. Tiek piedāvāti četri dažādi eļļas skrubji- uzmundrinošs greipfrūts, atsvaidzinoša piparmētra, tonizējoša kafijas un anti- celulīta skrubis ar rūgtenu ingvera aromātu.

Dušas želeja piemērota visiem ādas tipiem. Lieliski attīrīs un atsvaidzinās ādu, kā arī uzlabos pašsajūtu. Seši dažādi aromāti- liepzieds, kumelīte, piparmētra, sarkanā vīnoga, mango un greipfrūts.

Ultravieglais multivitamīnu jogurts  paredzēts  jebkura tipa ādas  kopšanai pēc ūdens procedūrām. Mitrina, izlīdzina, baro un aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanas, apkārtējās vides negatīvās ietekmes. Uzlabo ādas krāsu, normalizē pH līmeni un hidrolipīdu bilanci. Āda kļūst gluda, elastīga un tvirta. Ķermeņa jogurti ar liepziedu, kumelīšu, greipfrūtu, mango un sarkano vīnogu aromātu.

Kompānija kosmētikas ražošanas jomā darbojas no 2005.gada. Tas ir Latvijas uzņēmums, kas piedāvā vannas un ķermeņa kopšanas produkciju. Visa produkcija ir roku darbs un tiek izgatavota no augstas kvalitātes dabīgām izejvielām.

Dušas želejas- 3,50 Ls; eļļas sāls skrubis- 7,00 Ls; eļļas sāls anti- celulīta skrubis 8,00 Ls; ķermeņa jogurts- 7,00Ls. Produkti nopērkami KOLONNA un Douglas veikalos.

Pastaiga.lv/ Foto no publicitātes materiāliem

Tēmas