Jeļena Ušakova intervijā OK: "Nils ir mans labākais draugs"

Jeļena Ušakova intervijā OK: "Nils ir mans labākais draugs"

Jauns.lv

Jaunajā OK! numurā pirmā Jeļenas Ušakovas intervija pēc šķiršanās. „Man šķiet, ka sapņu prinču nemaz nav. Nu, varbūt uz brīdi, bet paiet laiks, un viss mainās... Mainās arī princis,” viņa saka.

Jeļena Ušakova intervijā OK: "Nils ir mans labākai...

Atzīmējam Mātes dienu ar pavasarīgu fotosesiju kopā ar mammām! Dzīves gudrībās, kas gūtas no mātes, dalās gleznotāja Ieva Bondare, Latvijas Nacionālā baleta vadošā soliste Elza Leimane–Martinova un portāla kolaivelk.lv īpašniece Līga Meinarte.

Atklāta saruna ar Elīnu Dzelmi. Aktrise atzīst, ka smagā formā sirgst ar, viņas vārdiem runājot, profesionālo slimību – veģetatīvo distoniju, un apvienot darbu teātrī ar ģimeni un mātes lomu nav viegli. Iedvesmojies panākumiem, lasot sarunu ar Evitu Dokāni – meiteni no Balviem, kas dažu gadu laikā izveidojusi iespaidīgu karjeru Lielbritānijā. Nu viņa Londonā nosaka un prognozē apakšveļas modes tendences ražotājiem visā pasaulē.

Modes un skaistuma lapās: jaunās sezonas apavi, trīs idejas, kā valkāt ādas jaku, matu sakārtojumi pavasarim (tos izveidot nav sarežģīti!), un raksts par to, cik iedarbīga ir kosmētika ar filleriem, kas sola izlīdzināt pat dziļas grumbas.

Kā arī – intervija ar jaunā fantastikas trillera Transcendence zvaigzni Džoniju Depu, slimības un to likumsakarības, diēta ar neparastu nosaukumu – Ko ēstu Jēzus?, un trīs mājās pagatavojama saldējuma receptes.

Kasjauns.lv/ Publicitātes foto