Šī zupa garšos jo īpaši labi karstā pēcpusdienā!
Aukstās zupas vienkāršā recepte - atveldzējies!
Uzmanību, uzmanību! Ir sācies aukstās zupas laiks! Kas gan var būt labāks par auksto zupu karstā pavasara pēcpusdienā? Kā arī, tā ir pavisam vienkārši pagatavojama, veselīga un, pats galvenais, garšīga!
Sastāvdaļas:
1 garš gurķis
3 olas
buntīte lociņu
buntīte diļļu
3 l kefīra
sāls, pipari, sinepes
0,8 l burciņa marinētu (mājās) biešu
Gatavošana:
Olas novāra, nomizo un sarīvē.
Gurķi sagriež salmiņos.
Dilles un lociņus smalki sasmalcina.
Visu sajauc kopā ar marinētajām bietītēm, visam klāt lej kefīru, pieliek sāli, piparus un sinepes, izgaršo.
Ja zupa ir par biezu, var pievienot novārītu aukstu ūdeni.
Recepte: Agita Gabrāne, mammamuntetiem.lv/ Foto: Kasjauns.lv