Blogere: attiecības ar nobriedušu sievieti – tā ir ļoti laba pieredze vīrietim
Nobriedušām dāmām nav ilūziju, ka romāns noteikti beigsies ar kāzām. Līdz ar to puisis, kurš nevēlas nopietnas attiecības, neriskē, ka pēkšņi būs jāuzņemas atbildība par ģimeni.
Attiecības
2017. gada 28. februāris, 15:49

Blogere: attiecības ar nobriedušu sievieti – tā ir ļoti laba pieredze vīrietim

Jauns.lv

Vīrietis, kuram ir bijušas intīmas attiecības ar vecāku sievieti, vienmēr atcerēsies to kā labāko romānu savā dzīvē, ir pārliecināta blogere Karena Lī Potere. Savukārt iegūtā seksuālā pieredze noderēs, veidojot attiecības ar vienaudzi vai jaunāku partneri.

Pieredzējušas sievietes lieliski pazīst savu ķermeni un zina, kas viņām patīk. Nobriedušas dāmas skaidri zina, kuras “podziņas” spiest, lai orgasms patiešām tiktu sasniegts. Balzaka vecuma sievietes (35-45 gadu vecas) ASV tiek sauktas par “pumām”. Tās ir spēcīgas, karjerā sevi pierādījušas dāmas, kuras nav zaudējušas cerību būt laimīgas arī privātajā dzīvē. 

Rakstniece un blogere Karena Lī Potere ir viena no viņām. Pirms dažiem gadiem viņa zaudēja vīru un pēc tam sāka rakstīt blogu par mīlestību, iepazīšanos un seksu. Vēlāk šīm tēmām Karena pievērsās arī pašas vadītā interneta raidījumā, kā arī uzrakstīja grāmatu, kā brieduma gados kļūt laimīgai. Karena jau septiņus gadus dzīvo kopā ar vairākus gadus jaunāku vīrieti.

Aptaujājot raidījuma dalībniekus par apstākļiem, kas saved kopā dažādu vecumu partnerus, Karena nosauc

10 iemeslus, kāpēc nobrieduša vecuma dāmas, pēc jaunāku vīriešu domām, ir labākas par gados jaunākām partnerēm. 

1. Viņām ir bijis vairāk partneru

Pieredzējuša vecuma dāmām ir bijis ne viens vien partneris. Visticamāk, vairāki bijuši jau pirms kāzām. Un arī pēc šķiršanās bijis ne viens vien.

2. Viņām ir liela praktiskā pieredze

Ilga laulība vai attiecības liecina, ka sievietei ir nopietna seksuālā pieredze ar vienu partneri.

3. Viņas zina, ko vēlas

Seksuālā pieredze nosaka to, ka nobriedusi dāma lieliski pazīst savu ķermeni un zina, ko vēlas. Daiļā dzimuma pārstāves Balzaka vecumā ir izmēģinājušas vairākas pozas un dažādas seksa tehnikas. Viņas vairākas reizes ir masturbējušas, tāpēc nebaidās un zina, kas viņām sagādā labsajūtu. Ja jauna meitene pati nezina, ko vēlas no partnera, tad viņam pašam to saprast ir vēl grūtāk. “Pumas” skaidri zina, kādas “podziņas” jāpiespiež, lai sasniegtu orgasmu. 

4. Viņas jau saprot, ko vēlas vīrieši

Jau no iepriekšējām attiecībām viņas ir sapratušas, kuras pozas un glāsti palīdz iekvēlināt vīriešus. Satiekot jaunu partneri, viņas ir gatavas noskaidrot arī viņa seksuālās vēlmes.

5. Viņām sekss patīk tikpat daudz, cik viņu partneriem

Vecākām sievietēm nav ilūziju, ka viņas romāns ar jaunāku vīrieti noteikti beigsies ar kāzām. Līdz ar to puisis, kurš nevēlas nopietnas attiecības, neriskē, ka viņam pēkšņi būs jāuzņemas atbildība par ģimeni. Rezultātā starp partneriem nav spriedzes un attiecības abiem sagādā tikai patīkamas izjūtas. 

6. Viņas saprot, cik sekss ir svarīgs attiecībām

Iespējams, ka nobriedusī sieviete iepriekš jau ir bijusi precēta ar vīrieti, kurš mīlējās ar viņu visai reti. Tādējādi viņa patiešām novērtē intīmo attiecību nozīmi. Viņa nekad neizmantos seksu kā līdzekli, lai kaut ko sasniegtu, un nepieprasīs no jaunāka partnera materiālos labumus. Šādas sievietes zina, cik svarīgs ir regulārs sekss – gan fizioloģiskajā, gan psiholoģiskajā ziņā.

7. Jauns vīrietis novērtē, ka kaislīgai un pieredzējušai sievietei viņš šķiet pievilcīgs un seksīgs

Iepatikties un turēt līdzi pievilcīgai, seksīgai, ar dzīvi apmierinātai sievietei, kura turklāt ir arī lieliskā fiziskajā formā, nav viegli. Taču patīkami apzināties, ka to spēj. Nobriedušām dāmām ir pietiekami laika, lai parūpētos par sevi. Viņu bērni ir izauguši, tiem vairs nevajag tik daudz uzmanības.

8. Viņas labprāt apmācīs savu “skolnieku”

Viņas zina, kad labāk dominēt, bet kad - būt pakļāvīgai. Jaunāks vīrietis to jūt, un partneres meistarība viņu stimulē. Pieredzējusi dāma neaizmirsīs arī nopirkt seksīgu apakšveļu, seksa rotaļlietas, sveces.

9. Viņas jūtas seksīgas un pieņem savu ķermeni

Šāda uzvedība patiešām uzbudina puišus, kuri līdz šim pazinuši tikai nepārliecinātas un sasaistītas meitenes, kuras kautrējas no sava ķermeņa un neķītriem vārdiem seksa laikā. Nobriedušas sievietes nebaidās būt kailas.

10. Viņas nebaidās komunicēt

Jaunāks vīrietis lieliski zinās, kas notiek starp viņu un “pumu”. Pieredzējusi sieviete nekad ar viņu nemanipulēs vai neizslēgs telefonu, tēlojot, ka ir apvainojusies. Viņa vienmēr atbildēs uz īsziņām. Un skaidri pateiks, ko vēlas no šīm attiecībām, turklāt atklāti pastāstīs, pēc kā ilgojas intīmajā dzīvē. Viņa nebaidās zaudēt vīrieti tikai tāpēc, ka ir tas, kas viņa ir.


Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock

Tēmas