Vai Riana kopē Selīnas Dionas tērpu - slaveno balto bikškostīmu? FOTO
Dziedātāja Riana modes nama Edun skatē Ņujorkas modes nedēļā.
2014. gada 16. septembris, 07:29

Vai Riana kopē Selīnas Dionas tērpu - slaveno balto bikškostīmu? FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Riana Ņujorkas modes nedēļu apmeklēja tērpusies baltā bikškostīmā, kas ļoti atgādināja savulaik slaveno Selīnas Dionas tērpu. Tas nav nekas pārsteidzošs, jo šobrīd modes pasauli pārņēmuši 90.gadi.

Rianas tērpā daudzi saskatījuši līdzības ar „apgriezto” bikškostīmu, ko kanādiešu dziedātāja Selīna Diona bija uzvilkusi, apmeklējot „Oskara” balvu pasniegšanu tālajā 1999.gadā. Tā bija neparasta izvēle, jo žakete bija sapogāta nevis priekšā, bet gan aizmugurē.

Riana bija uzvilkusi balto kostīmu uz modes nama Edun skati Ņujorkas modes nedēļas ietvaros. Tērps papildināts ar miesaskrāsas sandalēm un koši baltu pedikīru, kā interesantu kaklarotu no zīmola Jennifer Fisher. Grimā jautās 90.gadu tendences ar modernu piesitienu – brūnas acu ēnas un pieskaņota toņa lūpu krāsa. Modes pārzinātāji izteicās kritiski par Rianas tērpu, jo tas neglaimojot dziedātājas figūrai, turklāt modes skates noslēgumā izskatījās saburzījies un nevīžīgs.

Riana ir īsta modes dīva! Vienā dienā viņa nomainīja trīs dažādus tērpus, no brīvi krītošā bikškostīma iekāpjot pavisam īsos rozā minisvārciņos ar baltu topu, kas atsedza viņas labi trenēto vēderu. Savukārt vakarā viņa tika nofotografēta koši sarkanā bikškostīmā, kas labi piegulēja augumam. Dziedātāja zem tērpiem valkāja neparastu aksesuāru – ķermeņa ķēdīti, kas apver viņas krūtis un vēderu, koķeti izlienot no apģērba. Nesen viņai uzradies sarežģīts tetovējums uz rokas, kas arī kalpo kā uzmanību piesaistošs aksesuārs.

Ņujorkas modes nedēļā 2015.gada pavasara/vasaras sezonas pret-a-porter kolekcijas demonstrēja tādi pazīstami modes zīmoli kā Michael Kors, Rebecca Minkoff, Carolina Herrera, Tommy Hilfiger un Donna Karan. Modes svētki turpināsies citās pilsētās, tai skaitā Londonā, Milānā un Parīzē.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press