foto: Shutterstock
Nākamais gads būs ugunīgs un pārmaiņas paģērošs, sola Austrumu kalendārs 
Cita pasaule
2023. gada 21. decembris, 07:54

Nākamais gads būs ugunīgs un pārmaiņas paģērošs, sola Austrumu kalendārs 

"Patiesā Dzīve"

Melnais Ūdens Trusis savu gada aizbildņa troni 2024. gada 10. februārī nodos Zaļajam Koka Pūķim. Maigajam un romantiskajam Trusim atkāpjoties, dažādas izpausmes kļūs ne tikai kaislīgākas, bet arī - brutālākas un rupjākas.

Nākamais gads sola gan galvu reibinošus romānus, gan vētrainas attiecības, tomēr Koka elements dinamisko enerģiju mazliet piegludinās, postošās liesmas pārvēršot spožā un siltā gaismā. Gads būs ļoti labvēlīgs pārmaiņām, kaut arī tās nereti nāks ar lielām grūtībām.

Pārdzīvojot briesmīgo kovidu, ļaudis iesoļojuši postoša kara zīmē. Tā kā Pūķa gads sola pārmaiņas, rodas cerības, ka tomēr būs pozitīvs risinājums būs militārajiem konfliktiem Ukrainā un Izraēlā. 

Galvenās īpašības, kas raksturo Pūķi, ir tieksme uz līderību, veiksme, labklājība, impulsivitāte, ar kuru jāuzmanās, un spītība. Zaļais Koka Pūķis tiek uzskatīts par turības, spēka, gudrības un uzplaukuma simbolu. Tomēr astrologi brīdina, ka var būt arī dažādi neparedzēti, negaidīti notikumi, apdraudējumi un pārmaiņas.

Koks ķīniešu astroloģijā nozīmē izaugsmi, lokanību, uzstājību, stabilitāti, dzīvības spēku, bet zaļā krāsa ir atjaunotnes un turības simbols. Pūķa gads palīdzēs pastiprināt tādas īpašības kā drosme, pārliecība un neatkarība.

Ķīniešu mitoloģijā Pūķis prot valdīt pār vēju, lietu, ietekmēt laikapstākļus un ražu, kā arī nest bagātību. Viņš ir piektais no 12 dzīvniekiem ķīniešu horoskopa aplī, turklāt vienīgā mītiskā būtne. Pūķis tiek uzskatīts par enerģiskāko un varenāko no visiem.

Gada valdnieks būs neiecietīgs pret lielas lepnības pārņemtajiem un tiem, kas vēlas dzīvot uz veciem lauriem vai citu pūliņiem. Neraugoties uz augsto intelekta līmeni, gada valdnieks ir spītīgs un viegli aizvainojams, tāpēc nedrīkst uzvesties izaicinoši, jo Pūķis var sadusmoties un aizvilināt prom no mērķa pa maldu ceļiem.

Toties veiksme uzsmaidīs optimistiski noskaņotajiem, čaklajiem un darbīgajiem. Jaunais gads izcili piemērots dažādām pozitīvām pārmaiņām – pat ja tās nāks ar grūtībām.

Vairāk par nākamā gada lielajām pārmaiņām, Rietumu un Austrumu horoskopiem, liktenīgajiem dzīves partneriem, astrologu un numerologu ieteikumiem lasi žurnāla “Patiesā Dzīve” speciālizlaidumā “Lielās Prognozes”! Viss nākamais gads – kā uz delnas!

foto: Publicitātes foto