foto: Shutterstock
Būs jāvalda emocijas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 6.11. līdz 12.11.
Cita pasaule
2023. gada 6. novembris, 10:30

Būs jāvalda emocijas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 6.11. līdz 12.11.

Jauns.lv

Ieskaties, ko zvaigznes tev sola šajā nedēļā - no 6. līdz 12. novembrim.

AUNS

Tuvākās dienas nav piemērotas ieguldījumiem, pārmaiņām, pārkārtojumiem. Nepieņem nekādus svarīgus lēmumus, neieguldi naudu un nemēģini ieviest dzīvē jaunas idejas. Nemēģini pārsteigt apkārtējos ar pārāk aktīvu rīcību. Tavs situācijas redzējums būs pārlieku iluzors, vari nepamanīt melus un krāpšanos, kā rezultātā būs jāpiedzīvo vilšanās un sirdssāpes.

VĒRSIS

Par nopietnām lietām nejoko, neuzvedies tā, it kā uz tevi neattiektos nekādi ierobežojumi. Gan notikumi sabiedrībā, gan pārmaiņas draugu un paziņu dzīvē vedinās uz nopietnām pārdomām. Ja tavos spēkos ir ietekmēt kāda procesa vai notikuma gaitu, tad dari to, nepaliec malā. Padziļini zināšanas jomā, kurā darbojies, apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus.

DVĪŅI

Piedomā pie tā, kā pēc iespējas pilnvērtīgāk parādīt savu profesionālo varēšanu. Esi tālredzīgs, izmanto darbā jaunākos sasniegumus, nelaid garām iespēju izcelties ar mērķtiecīgu, pārdomātu un drosmīgu rīcību. Dāsnums palīdzēs izpelnīties draugu atsaucību un simpātijas. Pārmērīga šķiešanās ar enerģiju radīs zaudējumus. Rūpīgi izvērtē situāciju un mēģini saprast, kur esi kļūdījies.

VĒZIS

Nepārdzīvo par plāniem, kurus neizdevās īstenot. Ja kaut ko iespējams atlikt, atliec uz citu dienu. Dod sev lielāku brīvību, atļaujies būt pārgalvīgāks, un drīz vien atgūsi nokavēto. Vari atgriezties pie kāda no saviem hobijiem, radoša projekta vai ieceres par zināšanu pilnveidošanu. Tehnisku problēmu novēršana prasīs daudz laika un uzmanības, taču galu galā tās izdosies novērst.

LAUVA

Veidot jaunus kontaktus un sadarboties būs vieglāk, ja ap tevi valdīs draudzīga atmosfēra. Centies to nesabojāt ar kaprīzu rīcību vai nievājošiem izteikumiem. Ja izjūti diskomfortu, izvērtē, kas tavā dzīvē nav līdzsvarā. Vēlāk viegli uztversi jaunu informāciju, taču nesteidzies ar secinājumiem. Brīvajos brīžos atrodi relaksējošu, prātu nomierinošu nodarbošanos.

JAUNAVA

Ierasto dzīves ritmu var izjaukt sadzīviskas ķibeles, tāpēc saudzīgi apejies ar visu, kas var salūzt vai sabojāties. Neizmet lietošanas instrukcijas, tās noderēs tad, kad sapratīsi, ka tehnika nepilda paredzētās funkcijas tāpēc, ka dari kaut ko nepareizi. Kritiski vērtē cilvēku vārdus un darbus, izvairies no izklaidēm, kas var kaitēt tavai reputācijai. Trīsreiz padomā, pirms kādu kritizē skaļi vai nosodi.

SVARI

Esi mērķtiecīgs, taču notikumus nesteidzini. Nenoskaņojies uz to, ka viss īstenosies viegli un ātri. Tiklīdz sāksi rīkoties, radīsies virkne neskaidrību, būs jānovērš trūkumi, nepilnības. Finansiālu jautājumu risināšana prasīs pacietību un plānveidīgu rīcību. Savaldi emocijas. Ja nevari citādi, skaiti līdz desmit. Rūpējoties par saskarsmi, esi tolerants, iejūtīgs.

SKORPIONS

Dzīve būs mainīga – prieki mīsies ar satraukumiem, veiksmes ar neveiksmēm, taču par uzmanības trūkumu sūdzēties nevarēsi. Svarīgi nekrist galējībās un nezaudēt kontroli pār situāciju. Ja gribi pilnveidoties, tad mācies, paplašini redzesloku, dodies ekspedīcijās, iepazīsti sevi un pasauli. Veiksmīgas būs publiskas uzstāšanās, ceļojumi, kontakti ar ārzemēm.

STRĒLNIEKS

Saimnieciskas lietas nevedīsies, plāni mainīsies, vienu risinājumu vietā būs jāmeklē citi, turklāt būs jārīkojas ātri. Brīžiem liksies, ka pietrūkst zināšanu un pieredzes, lai atrastu pareizos risinājumus, ka uz taviem pleciem gulstas pārāk daudz. Esi gatavs neparedzētiem tēriņiem. Pārlieku nopietni neizturies pret ideju par vieglas un ātras peļņas iegūšanu.

MEŽĀZIS

Vienpersoniskus lēmumus nepieņem. Vēlme sasniegt iecerēto var būt tik spēcīga, ka tā nomāks veselo saprātu. Būsi par sevi diezgan augstās domās, tevi būs grūti pārliecināt, ka vari arī kļūdīties. Kamēr neatbrīvosies no iluzoriem priekšstatiem un stingri nenostāsies uz zemes, būs grūti atšķirt, kuras no tavām iecerēm ir reāli īstenojamas, kuras – balstītas tikai uz rožainām nākotnes vīzijām.

ŪDENSVĪRS

Tavi nākotnes plāni var izraisīt asas diskusijas ar tuviniekiem. Teorētiski viss izskatīsies nevainojami, taču praktiski būs daudz lietu, ko būs grūti īstenot. Ilgstoši strīdi un nesakārtota mājas dzīve ietekmēs darbaspējas, traucēs pilnvērtīgi pievērsties pienākumu pildīšanai un pilnvērtīgi izmantot profesionālās iespējas. Ja savu mērķu sasniegšanai izvēlēsies likumīgus ceļus, tev veiksies.

ZIVIS

Būs grūti koncentrēties un veikt darba pienākumus. Maini vidi vai paradumus, tas padarīs dzīvi krāsaināku. Lai cik daudz rūpju gultos uz taviem pleciem, neieraujies sevī, nezaudē optimismu, bet meklē atbalstu.  Bez tā būs grūti panākt garīgu saskaņu un īstenot kopīgas ieceres ar tiem, ko satiec ikdienā. Izmanto savu suģestiju, lai iegūtu jaunu lietderīgu informāciju.